1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-07-2015 23:22

Δρίκος: «Αντιδράσαμε γρήγορα στο... μάθημα»

Η αντίδραση της Εθνικής μετά το νεκρό διάστημα στο β’ σετ ήταν εξίσου σημαντική όσο και η δεύτερη νίκη χωρίς απώλεια που πανηγύρισε η Εθνική ομάδα κόντρα στην Ρουμανία σύμφωνα με τον Σωτήρη Δρίκο.
«Με εξαίρεση το β’ σετ όπου έγιναν κάποια πράγματα τα οποία δεν τα συνηθίζουμε ως ομάδα και καλό είναι να μην γίνονται, νομίζω ότι σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά και σίγουρα το ότι κερδίσαμε και τα δύο ματς χωρίς βαθμολογικές απώλειες είναι πολύ σημαντικό», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε:

«Το καλό είναι ότι αντιδράσαμε άμεσα και νομίζω ότι αυτό ήταν ταυτόχρονα ένα μάθημα αλλά κι ένα συν για την ομάδα μας. Παραμείναμε ήρεμοι, οργανώσαμε το παιχνίδι μας, ξαναβρήκαμε το ρυθμό μας και τελειώσαμε τις κόντρα μπάλες και έτσι το παιχνίδι έληξε εύκολα με 3-1. Δεν υπάρχει μέτρια ούτε καν κακή ομάδα. Η Ρουμανία έχει έμπειρους παίκτες και πιθανά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε κάποιες άλλες ομάδες στη συνέχεια. Εμείς όμως κοιτάμε κάθε εβδομάδα η προπόνηση μας να γίνεται καλύτερη, να διορθώνουμε τεχνικές αδυναμίες και λάθη, έχοντας μεγαλύτερη συγκέντρωση στην τακτική μας, σ’ αυτό το κομμάτι πρέπει να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος είναι η αλήθεια. Εμείς δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο παρά μόνο το επόμενο παιχνίδι».



Η απογοήτευση στο στρατόπεδο των Ρουμάνων ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.
«Αυτή τη στιγμή στην ομάδα μας δεν υπάρχει κάποια δομή κάποιο σχέδιο, αλλά αυτά τα δύο ματς με βοήθησαν να καταλάβω πολλά πράγματα», είπε ο Ντανούτ Πάσκου ενώ ο αρχηγός Αντριάν Γκοντάριου σημείωσε: «Παίξαμε και πάλι άσχημα, κι ελπίζω αυτά τα δύο ματς να λειτουργήσουν σαν κρύο ντους για να μπορέσουμε να ξυπνήσουμε».

Σχετικά άρθρα

  • Ευρωπαϊκό ανδρών: Έφτασε η ώρα της Ρωσίας
    Λιουμπλιάνα, Αποστολή ΠΣΑΤ Δημήτρης Τυχάλας. Το ταξίδι της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών συνεχίζεται στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με τη γαλανόλευκη να αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα (18:30, ΕΡΤ3) στη Λιουμπλιάνα την Ρωσία για τους ‘16’ της διοργάνωσης.
  • Ευρωπαϊκό ανδρών: «Θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα»
    Λιουμπλιάνα, Αποστολή ΠΣΑΤ, Δημήτρης Τυχάλας. Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Ρωσία για τους ‘16’ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ξεκίνησε με τη διοργάνωση της media day παρουσία προπονητών και αρχηγών των ομάδων.
  • Ευρωπαϊκό ανδρών: Από την ΕΡΤ3 ο αγώνας Ελλάδας - Ρωσίας
    Από την συχνότητα της ΕΡΤ3 στις 18.30 το απόγευμα του Σαββάτου (21/9) θα μεταδοθεί από την Λιουμπλιάνα το παιχνίδι Ελλάδα-Ρωσία για τη φάση των «16» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών.
  • Ευρωπαϊκό ανδρών: Ήττα της Εθνικής που περιμένει «δώρο» από την Ρουμανία
    Μονπελιέ, αποστολή ΠΣΑΤ Δημήτρης Τυχάλας. Για ενάμιση σετ η Εθνική ομάδα ήταν σε τροχιά πρόκρισης στις 16 καλύτερες ομάδες του Ευρωβόλεϊ, ωστόσο η Πορτογαλία κατάφερε να αλλάξει τη ροή του αγώνα και επικρατώντας με 3-1 να έχει πλέον αυτή το πάνω χέρι, αν και όλα θα κριθούν στο αυριανό ματς Πορτογαλία-Ρουμανία.
  • Ευρωπαϊκό ανδρών: Νίκη και φύγαμε για τους «16»

    Μονπελιέ, αποστολή ΠΣΑΤ, Δημήτρης Τυχάλας. Η Εθνική ομάδα επικράτησε με 3-1 της Ρουμανίας και εφόσον αύριο το μεσημέρι (15:00, ΕΡΤ Sports) επικρατήσει με οποιοδήποτε σκορ της Πορτογαλίας, τότε θα πάρει την 4η θέση στον Α’ όμιλο και το εισιτήριο για τις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

     

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ