1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-07-2017 18:54

Τρεις ομάδες κινδυνεύουν με απαγόρευση μεταγραφών

Όπως ενημερώθηκαν τα σωματεία ΑΕΚ, Άρης , Ηρακλής Κηφισιάς και ΟΠΕ Ρεθύμνου από την Ομοσπονδία, σε περίπτωση που δεν τακτοποιήσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν απέναντι σε αθλητές και αθλήτριες εώς τις αρχές Αυγούστου, θα έχουν απαγόρευση εγχώριων μεταγραφών.

Η Ένωση πάντως βρίσκεται σε συζητήσεις με τις Μποροβίνσεκ, Κις για τον οριστικό διακανονισμό στις οφειλές, με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Σαμαρά να ξεκαθαρίζει το τοπίο με δημοσίευμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Προχωράμε βάσει του σχεδιασμού για μια μεγάλη ΑΕΚ. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει πρώτα από όλα την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που δεν μας επέτρεπαν να έχουμε πέρσι και την βοήθεια ξένων αθλητριών. Ταυτόχρονα πραγματοποιούνται μεταγραφές που εκπλήσσουν και από τις 4 Αυγούστου που λήγουν οι μεταγραφές θα είμαστε πανέτοιμοι να πρωταγωνιστήσουμε στην pre-league. Η διοίκηση κάνει ότι είναι δυνατόν να ξαναφέρει την ΑΕΚ στην Α1».

Ο Άρης εξάλλου έλαβε διευκρινιστική επιστολή που αναφέρει ότι η απαγόρευση προς το παρόν αφορά μόνο το ανδρικό τμήμα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ