1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-07-2017 11:58

Δύο αγωνιστικές και 4 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και με 4.000 ευρώ πρόστιμο από την αθλητικό δικαστή, καθώς ήταν υπότροπος για τα επεισόδια των οπαδών του στον πέμπτο τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ.

3 σχόλια

  • Comment Link geo77 Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 07:37 posted by geo77

    μίλησε ο παοκτζης που στη τούμπα έπρεπε να παίζει μονίμως κεκλεισμένων των θυρών με τις ιπτάμενες μαλαματίνες που από θαύμα δεν έχουν σκοτώσει άνθρωπο μέχρι τώρα, για να μην αναφέρουμε τα άπειρα ντου εντός αγωνιστικού χώρου και σφοδρές συγκρούσεις με τα ματ.. μίλησε ο παοκτζής που τα αίσχη στον τελικό του κυπέλλου στο Βόλο τα είδε όλος ο πλανήτης και έφριξε με live μαχαιρώματα και ανελέητο ξύλο.. καλά τα φτυσίματα και οι προπηλακισμοί στο "κρατικό παλατάκι" είναι πταίσματα.. κακώς έπεσαν οι καρέκλες στην λήξη, ο επίσημος ΟΣΦΠ τα καταδίκασε αμέσως με ανακοίνωση την επόμενη, τιμωρήθηκαμε και τέλος..

  • Comment Link ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 09:59 posted by ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

    Η ξεφτίλα δεν έχει τελειωμό. Μ αρέσει που ήρθαν και 2 εισαγγελείς για να καταγράψουν τα επεισόδια. Αν δεν είχαν έρθει τι θα γινόταν άραγε?? Θα τιμωρούνταν ο ΠΑΟΚ.....??? ΝΤΡΟΠΉ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ

  • Comment Link pao29 Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 09:56 posted by pao29

    ηταν υποτροπος και τιμωρηθηκε με 2 αγωνιστικες...οι εκπτωσεις ξεκινουν 10 ιουλιου αλλα μιας και ειναι καλος πελατης τις ξεκινησαν νωριτερα...και ετσι θα παμε μπροστα...κλειστε το μιση σεζον και θα δουμε αν θα ξανακανουν επεισοδια, και οταν εισαι υποτροπος ολη την χρονια κλσειστο και θα παιζεις εκτος αττικης...να δεις πως θα μπουν μεσα οι κολ(ι)οι

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ