1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-05-2017 15:00

Καραμπέτσος: «Στόχος η πρόκριση στο Παγκόσμιο»

Τον στόχο της πρόκρισης των Εθνικών ομάδων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα έθεσε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων Ομοσπονδιακών τεχνικών κ.κ Κώστα Αρσενιάδη (Εθνική Ανδρών), Γιώργου Ρούση (Εθνική Γυναικών).


 

Αρχικά ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος στην τοποθέτηση του τόνισε μεταξύ άλλων: «Στόχος είναι η πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου και για τις δύο Εθνικές ομάδες. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, γνωρίζουμε πως υπάρχουν τεράστιες αντικειμενικές δυσκολίες. Εμείς σαν διοίκηση ευχόμαστε το καλύτερο και πιστεύουμε ότι θα γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια από αθλητές και αθλήτριες υπό τις οδηγίες των προπονητών τους για να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το ελληνικό βόλεϊ».

Επίσης ο κ. Καραμπέτσος ευχαρίστησε προσωπικά τους τιμ μάνατζερ των Εθνικών ομάδων, Μάριο Γκιούρδα (Ανδρών), Βαγγέλη Περόπουλο (Γυναικών) καθώς χάρις στις δικές τους προσπάθειες και την στήριξη των τοπικών Αρχών υλοποιήθηκαν οι προετοιμασίες των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων σε Αλεξανδρούπολη και Σκάλα Λακωνίας, εξοικονομώντας ένα πολύ μεγάλο ποσό για την Ομοσπονδία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ