1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-01-2017 18:53

Eπιστροφή Παρασκευόπουλου στην ΕΟΠΕ

Εντυπωσιακή κίνηση από τον Γιώργο Καραμπέτσο, που παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η νέα διοίκηση με τη χαώδη κατάσταση που παρέλαβε, δείχνει ότι «θα σπάσει αυγά» σε ότι αφορά την λειτουργία της ΕΟΠΕ και την αλλαγή της εικόνας στα δύο Ολυμπιακά αθλήματα (Βόλεϊ-Μπιτς Βόλεϊ).
Γι αυτό το λόγο ο Αλέκος Παρασκευόπουλος(παραιτήθηκε τον Μάϊο 2011) θα επιστρέψει στην ΕΟΠΕ, σε μια προσπάθεια για να ξαναφτιαχτεί σχεδόν από το μηδέν, ένα άθλημα που βρέθηκε από την κορυφή στην απόλυτη παρακμή, και ήταν ίσως η πιο εμβληματική αποτυχία της απελθούσας διοίκησης. Tα τελευταία χρόνια γινόταν πανελλήνια τουρνουά μπιτς βόλεϊ, χωρίς τηλεοπτική και δημοσιογραφική κάλυψη σε απίθανα μέρη, παρουσία μόνο μελών του ΔΣ της ΕΟΠΕ, χωρίς να γνωρίζει κανένας τους νικητές, δείγμα της εξαθλίωσης του αθλήματος.



Παράλληλα, η νέα διοίκηση, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να είναι αποφασισμένη να επαναφέρει τις προ-Μαυρομάτη δομές και λειτουργία στο beach volley, αναθέτοντας το μάνατζμεντ σε τεχνοκράτες, αντί για το μαξιμαλιστικό μοντέλο των μεγάλων επιτροπών και των πολύπλοκων διαδικασιών.

Για την πλήρη σύνθεση της επιτροπής BeachVolley, θα γίνει η εισήγηση στο επόμενο ΔΣ της ΕΟΠΕ.

2 σχόλια

  • Comment Link ανδρεας4 Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2017 23:06 posted by ανδρεας4

    ειμαι ερασιτεχνης αλλα πορωμενος με το beach volley...με απλα πραγματα μπορει να ανεβει το αθλημα.....Ειμαι απο θεσσαλονικη....τα γηπεδα της Μικρας,κ της πολιχνης τραγικα κ μονοι μας προσπαθουμε να φτιαξουμε οτι μπορουμε....μακαρι να βοηθησουμε ολοι μαζι για αυτο το υπεροχο αθλημα

  • Comment Link Φοίνικας Αλεξανδρουπολης Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2017 06:37 posted by Φοίνικας Αλεξανδρουπολης

    Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο όλων στην νέα διοίκηση και περισσότερο στον δικο μας Αλεκο Παρασκευοπουλο που ειναι ο άνθρωπος που γνωρίζει το beach volley όσο κανείς άλλος σε αυτό τον χώρο. Καλή επιτυχία...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ