1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
11-11-2014 19:42

Ραντεβού με το ευρωπαϊκό όνειρο για τον Πανναξιακό

Την πρώτη του συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση θα έχει ο Πανναξιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει αύριο (12/11) στις 18:00 την Μινσκ στην Λευκορωσία, όπου βρίσκεται από την Δευτέρα.

Η ομάδα του Κοβάσεβιτς κάνει την παρθενική της εμφάνιση στο Challenge Cup κι όπως είναι λογικό θέλει να ζήσει αυτή την εμπειρία όσο το δυνατόν καλύτερα, και να αξιοποιήσει την πρώτη της παρουσία στο έπακρον. Ως τώρα στο πρωτάθλημα έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις κι έχει μόνο μία ήττα από τον Παναθηναϊκό. 

Η αντίπαλος της, Μινχάσκα Μινσκ, είναι μία έμπειρη ομάδα που συμμετέχει σε ευρωπαϊκούς θεσμούς από το 2000-2001. Το ρόστερ της αποτελείται μόνο από Λευκορωσίδες, με μοναδική εξαίρεση την 34χρονη διαγώνιο, Γιούλια Κούτσκο, από το Καζακστάν.

Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα των Κυκλάδων δεν υπάρχουν, εκτός από τον τραυματισμό της Λαδένη, η οποία έμεινε πίσω να υποβληθεί σε επιπλέον εξετάσεις, μετά τον τραυματισμό της στον αγώνα με τον ΟΠΕΡ.

Η ακραία του Πανναξιακού, Σία Τοτσίδου, δήλωσε: «Για τον σύλλογο είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία την οποία απολαμβάνουμε όλοι. Υπάρχει και άγχος αλλά και ενθουσιασμός. Το άγχος έχει να κάνει με το άγνωστο του αντιπάλου αλλά και της όλης διαδικασίας, ενώ ο ενθουσιασμός έχει να κάνει με το ότι όλα τα κορίτσια αλλά και το προπονητικό τιμ θέλουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια το όνομα του συλλόγου και στην Ευρώπη. Για κάποια κορίτσια είναι η πρώτη τους εμπειρία σε Ευρωπαϊκό ματς και ελπίζουμε ότι θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ