1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-11-2014 22:02

Κίνηση διαμαρτυρίας στο Βραχάτι!

Δύσκολα είναι τα πράγματα στον Παμβοχαϊκό μετά και την απομάκρυνση του Γιώργου Κλαρούδα από την τεχνική ηγεσία και τα οικονομικά προβλήματα που δεν έχουν τελειωμό όπως φαίνεται.

Μπορεί ο Παμβοχαϊκός να σώθηκε πέρσι λίγο πριν το τέλος, και να ξεκίνησε το εφετινό πρωτάθλημα με μεγάλους στόχους, αλλά τα ζητήματα οικονομικής φύσεως δεν τον αφήνουν να τους ακολουθήσει. 

Στη σημερινή προπόνηση οι Έλληνες παίκτες της ομάδας του Βραχατίου δεν συμμετείχαν στην προπόνηση, ως πράξη διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση των μισθών τους. Αντίθετα οι 4 ξένοι συμμετείχαν κανονικά, την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι απλώς παρακολουθούσαν. 

18 σχόλια

  • Comment Link pamvo fan Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 21:09 posted by pamvo fan

    φιλε insider δεν τον εδιωξα εγω τον προπονητη παντως.(ουτε εγω ηθελα να φυγει, καθως δεν είναι υπερ των δραστικων αλλαγων σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα.)

    αλλα εγω είμαι φίλαθλος και όχι διοικηση.


    επισης θα πω ότι δεν ξερετε τι του προσαπτουν από την διοικηση του πρωην προπονητη μας, καθως αυτος επελεξε το ροστερ , και μετα την ηττα με τον εθνικο βγηκε και εκανε δηλωσεις ότι δεν τραβανε ο διαγώνιος και ενας ακραιος.

    φιλε volley star τα εγραψες όλα μαζι και δεν εβγαλα καποιο νοημα .
    αν θελεις γινε λιγο πιο σαφης.

  • Comment Link volley star Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 18:12 posted by volley star

    Αγαπητοί φίλοι αύριο κιόλας θά ασχολείστε καί μέ ομάδα πού βρέχεται από θάλασσα.Pamvofan όταν αρχή τής σεζόν σού έγραψα κάτι γιά τόν περυσινό σου διαγώνιο μού απάντησες ... πού τό ξέρω εεεεεε?Αυτά πρός τό παρόν γιατί λείπει ακραίος από συμπαθή ομάδα καί είμαστε σέ αναζήτηση.

  • Comment Link insider Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 16:27 posted by insider

    Συμφωνείς, αλλά αντί για τους ξένους και τις ντίβες έδιωξες τον προπονητή που σου έσωσε πέρυσι τη χρονιά στον ενενήντα φεύγα...Πολύ έξυπνη κίνηση! Μπράβο!

  • Comment Link pamvo fan Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 13:01 posted by pamvo fan

    συμφωνω ,παρα πολύ ως προς τους παιχτες που αναφέρεις .

  • Comment Link Montas Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 10:22 posted by Montas

    Κατά τη γνώμη μου ο Παμβοχαϊκός έπρεπε να επενδύσει σε Δρογκάρη-Ασπιώτη, να τους έχει βασικούς. Ο 36χρονος Τερζής και ο μισθοφόρος Τσουκ δηλαδή τι παραπάνω προσφέρουν? Όπως επίσης και ο παλαίμαχος Βούλιν. Άστοχη επιλογή από τη στιγμή που υπήρχαν Κανέλλος-Παπαδόπουλος.

    Με πολύ λιγότερα λεφτά από αυτά που έδωσε στους τέσσερις ξένους και στον Τερζή θα μπορούσε να πάρει 2 ποιοτικούς ξένους ακραίους και θα είχε μια χαρά ομάδα, νεανική, με κίνητρο, που θα χτυπούσε 4αδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ