1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-07-2014 22:11

Ήττα και συμπεράσματα για τους παίδες

Με ήττα ολοκλήρωσε τις φιλικές της αναμετρήσεις η Εθνική ομάδα των Παίδων με την αντίστοιχη ομάδα της Βραζιλίας στην Πορταριά του Πηλίου.
Η ‘σελεσάο’ επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα της κέρδισε και στο 4ο παιχνίδι την ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα, ο οποίος είχε αρκετές απουσίες (αυτές τις ημέρες διεξάγεται το Final 4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων) αλλά χαρακτήρισε εξαιρετικά χρήσιμα τα συγκεκριμένα φιλικά.

«Τηρουμένων των αναλογιών, αφού μας έλειπαν 7 παιδιά από την ομάδα που αγωνίστηκε στο Βαλκανικό, πήγαμε σχετικά καλά. Είχαμε καλές στιγμές παίξαμε καλό βόλεϊ, αλλά δεν είχαμε διάρκεια και φυσικά είμαστε πιο πίσω από τη Βραζιλία. Με τη βασική ομάδα ίσως να κοντράραμε περισσότερο αλλά και πάλι δύσκολα θα κερδίζαμε αφού υπάρχει διαφορά επιπέδου», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Αυτά τα ματς πάντως είναι εμπειρία ζωής για τα παιδιά. Είναι ευλογία να παίζουμε έστω και φιλικά παιχνίδια με τέτοιες αντιπάλους και μόνο κέρδη έχουμε όλοι μας»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ