1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-09-2013 12:08

Ο Μπελιγράτης βραβεύει Θεοδωρακάκη: «Τους ανθρώπους του αθλητισμού δεν τους τρώει ο χρόνος»

Cannot find volleynews.v2/SEPPE/30xrona-2 folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/SEPPE/30xrona-2/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Για περισσότερο από 50 χρόνια ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης βρίσκεται στα κοινά του Ολυμπιακού και φυσικά είχε την τιμητική του στην εκδήλωση του ΣΕΠΠΕ. Άλλωστε κανείς δεν ξεχνάει πως ο Θεοδωρακάκης ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ήταν ο βασικός συντελεστής για την ανάπτυξη του τμήματος βόλεϊ που έφτασε μέχρι και την κατάκτηση δύο ευρωπαϊκών τίτλων (1996, 2005).


Συγκινημένος ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης μόλις πήρε το βραβείο του από τα χέρια του πρώην προέδρου της ΕΟΠΕ Θανάση Μπελιγράτη είπε: «Ευχαριστώ τον ΣΕΠΠΕ, τον ΓΓ Γιώργο Σαμαρά και τον πρόεδρο Κώστα Χαριτωνίδη. Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε. Εύχομαι ο ΣΕΠΠΕ να έχει επιτυχίες και να συνεχίσει την προσπάθεια του για πολλές δεκαετίες. Συγχαρητήρια για αυτή την εκδήλωση. Μας δίνεται η ευκαιρία να συναντηθούμε όλοι εμείς που τόσα χρόνια προσπαθούσαμε στα γήπεδα για το καλό του βόλεϊ. Είναι μεγάλη στιγμή για όλους μας. Εύχομαι πάντοτε επιτυχίες στο άθλημα τόσο από τους προπονητές όσο και από τις ομάδες».

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ Θανάσης Μπελιγράτης που τίμησε τον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη δήλωσε: «Ο Θεοδωρακάκης μου έδωσε την ευκαιρία να τιμήσω τον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη. Εκανε μια μεγάλη πορεία μέσα από τον σύλλογο που υπεραγαπούσε και υπεραγαπάει. Είναι ένας μεγάλος παράγοντας. Είχα μαζί του πολύχρονη συνεργασία. Περάσαμε μαζί μεγάλες στιγμές, περάσαμε και αντιπαραθέσεις, διαφορές απόψεων αλλά υπήρχε αγάπη και σεβασμός. Το παράδειγμα του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη είναι λαμπρό. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον αθλητισμό δεν τους τρώει ο χρόνος. Είναι πάντα νέοι... Συγχαίρω όλους όσοι πέρασαν από τον ΣΕΠΠΕ και του εύχομαι να κάνει μία μεγάλη γιορτή και στα 100 χρόνια».

Γιορτή 30 χρόνων του ΣΕΠΠΕ: «Οι προπονητές είναι ισόβιοι...» (φωτό)

 

 

 

 

Media





Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ