1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-07-2013 15:08

«Έπαιζαν πολύ γρήγορα...»

Cannot find volleynews.v2/GREECE-TEAM/KORASIDON/2013/Pagkosmio/greece-china folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/GREECE-TEAM/KORASIDON/2013/Pagkosmio/greece-china/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Νακόν Ρατσασίμα. Aποστολή ΑΠΕ - ΠΣΑΤ Παναγιώτης Κουμάνταρος: Η διεθνής Αλεξάνδρα Ψωμά μετά την ήττα από την Κίνα με 3-1 σετ παραδέχθηκε ότι «ειδικά στο πρώτο σετ δεν ήμασταν συγκεντρωμένες και κάναμε πολλά λάθη. Δεν ήταν τόσο ότι ήταν καλές οι Κινέζες, όσο ότι κάναμε εμείς πολλά λάθη. Στο τρίτο συγκεντρωθήκαμε, εμφανιστήκαμε ανταγωνιστικές και ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, το πήραμε, αλλά στο τελευταίο σετ δεν τα καταφέραμε»

.Όσο για τη συνέχεια; «Αύριο με την Αργεντινή θέλουμε πολύ το παιχνίδι, θέλουμε να περάσουμε αυτό το γύρο και μακάρι, στη συνέχεια, να έρθει και η οκτάδα», ευχήθηκε.

Η Αλεξάνδρα Χαμπηλομάτη, από την πλευρά της, τόνισε πως «ήταν δύσκολο να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι της Κίνας. Έπαιζαν πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα το δικό μας μπλοκ να είναι λίγο ανοργάνωτο. Στο 3ο σετ κάναμε καλή προσπάθεια αλλά δεν ήταν αρκετό. Η αλήθεια είναι ότι δεν τις πιέσαμε αρκετά για να δούμε πώς θα αντιδρούσαν, κάναμε πολλά λάθη και τους δώσαμε τη δυνατότητα να ξεφεύγουν και να μη φοβούνται το ρίσκο. Θεωρητικά η Αργεντινή είναι ίσως πιο αδύναμη σε σχέση με Κίνα και Ιαπωνία αλλά βλέπουμε ανατροπές. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, το θέλουμε πολύ και είναι σημαντικό για μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ