1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-04-2024 14:05

Προκριματικά Ευρωπαϊκού κοριτσιών Κ20: Εκτός Ευρωβόλεϊ στις λεπτομέρειες για την Εθνική μας ομάδα

Στις λεπτομέρειες έμεινε εκτός τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20 η Εθνική μας ομάδα.
Η Εθνική ομάδα κοριτσιών Κ18 που συμμετείχε στην 2η φάση των προκριματικών απέναντι σε μεγαλύτερες ηλικιακά αθλήτριες έκανε την υπέρβαση στην Σλοβακία καταλαμβάνοντας την 2η θέση στον Β' προκριματικό όμιλο, μένοντας εκτός Ευρωβόλεϊ για έναν βαθμό λιγότερο. Η Φινλανδία ήταν αυτή που πήρε το τελευταίο εισιτήριο τερματίζοντας και αυτή με ρεκόρ 2-1 αλλά με 6 βαθμούς έναντι 5 της Ελλάδας.

Στην τελική φάση είχαν προκριθεί η Βουλγαρία και η Ιρλανδία ως διοργανώτριες χώρες και οι Πολωνία, Κροατία, Ιταλία, Σουηδία και Τουρκία ως νικήτριες της 1ης προκριματικής φάσης που είχε γίνει τον Γενάρη του 2024.

Από τους 5 προκριματικούς ομίλους της 2ης φάσης που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 7 Απριλίου, προκρίθηκαν ως πρώτες η Σερβία, η Ισπανία, η Ουκρανία, η Πορτογαλία και η Τσεχία, ενώ πέρασαν και οι 4 από τις 5 δεύτερες ομάδες και συγκεκριμένα το Βέλγιο, η Σλοβενία, η Ολλανδία και η Φινλανδία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ