1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-07-2013 00:14

ΠΑΣΑΠ: «Ευχαριστούμε Αλέκο, καλή επιτυχία Σωτήρη»

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ) εξέδωσε ανακοίνωση που ευχαριστεί τον Αλέκο Λεώνη και εύχεται καλή επιτυχία στον Σωτήρη Δρίκο:
«Το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π ευχαριστεί θερμά τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αλέκο Λεώνη για όλα όσα προσέφερε επί 2,5 χρόνια στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Παράλληλα ο Σύνδεσμός μας εύχεται καλή επιτυχία στο νέο εκλέκτορα της Εθνικής και μέχρι πρότινος συνεργάτη του κ. Λεώνη στον ομοσπονδιακό πάγκο, Σωτήρη Δρίκο, με την ελπίδα, πως στην μάχη της «γαλανόλευκης» διάκρισης, θα έχει στη διάθεσή του όλα εκείνα τα εφόδια που θα ζητήσει και θα φροντίσει, ώστε την  υπόλοιπη καλοκαίρινη περίοδο να μη μείνουν αδρανείς οι διεθνείς μας. 

Οφείλουμε όλοι ενωμένοι σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα να «αγκαλιάσουμε» τη νέα προσπάθεια που ξεκινάει στην Εθνική ομάδα, άντιμετωπίζοντάς την με σεβασμό και ενδιαφέρον, όπως της αξίζει, καθώς αποτελεί τη «βιτρίνα» του ελληνικού βολεϊ και μπορεί με τις μελλοντικές της επιτυχίες να κάνει ξανά όλους τους Έλληνες υπερήφανους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ