1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-09-2023 16:05

Νεόφυτος, Σεϊμέκης: Οι... πρωταγωνιστές πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας

Σε μία ομάδα, οι φυσιοθεραπευτές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινή λειτουργία της, καθώς διασφαλίζουν την υγεία, την αποκατάσταση και βοηθούν στην αποδοτικότητα των αθλητών.

Η παρουσία φυσιοθεραπευτών σε μία ομάδα είναι κρίσιμη για την αντιμετώπιση τραυματισμών και αναλαμβάνουν έναν σημαντικό ρόλο πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Ενώ οι αθλητές είναι αυτοί που κερδίζουν την προσοχή με τις επιδόσεις τους στο γήπεδο, οι φυσιοθεραπευτές εργάζονται αθόρυβα για τη γενική ευεξία των αθλητών.

Τα τελευταία χρόνια, τον ρόλο αυτόν στην Εθνική ανδρών έχουν ο Τζέιμς Νεόφυτος και ο Δημήτρης Σεϊμέκης. Οι δυο τους, με επικεφαλής τον Νεόφυτο έχουν δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση και φυσιοθεραπεία και ήταν πάντα έτοιμοι να προσφέρουν μέσω των επιστημονικών τους γνώσεων την καλύτερη δυνατή μυϊκή αποκατάσταση των αθλητών.

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, ώστε να μπορέσουμε να αναβαθμίσουμε και να οργανώσουμε το κομμάτι της αποκατάστασης των αθλητών, ειδικά σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και την εταιρεία Ostracon, τους πωλητές της, τους διευθυντές της και όλο το επιτελείο που πίστεψε σε εμάς και τα τελευταία δύο χρόνια μας παρείχε τα καλύτερα μηχανήματα στο χώρο του ιατρικού εξοπλισμού και της φυσιοθεραπείας για την καλύτερη αποκατάσταση στους αθλητές.

Έμεινε δίπλα μας και αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι η Εθνική ομάδα έχει αναβαθμιστεί σε υψηλά επίπεδα και ελπίζουμε αυτό να μείνει και να συνεχιστεί η αναβάθμισή της, όπως πρέπει να είναι οι μεγάλες ομάδες και ειδικά οι Εθνικές» δήλωσε ο... παλιός Τζέιμς Νεόφυτος, με τον Δημήτρη Σεϊμέκη να συμπληρώνει:

«Η αποκατάσταση και η συντήρηση των αθλητών σε μία τόσο μεγάλη προετοιμασία είναι ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι. Το σωστό πλάνο φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα. Απο μεριάς μου θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία και με τον Τζέιμς θέλαμε να δείξουμε πως πρέπει να στήνεται ένα σωστό εργαστήριο φυσιοθεραπείας στο βόλεϊ. 

Σκοπός μας είναι στο μέλλον να επηρεάσουμε τις ομάδες και να κατανοήσουν την σημαντικότητα στο κομμάτι της αποκατάστασης και δομικά πως πρέπει να στήνεται. Αυτό θέλουμε να επηρεάσουμε με πρότυπο την Εθνική ομάδα για να ακολουθήσουν και άλλοι».

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ