1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-09-2023 00:08

Ντάντε Μπονιφάντε: Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έπαιξαν έξυπνα (vid)

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την ανατροπή και τη νίκη επί της Πορτογαλίας έδωσε ο Ντάντε Μπονιφάντε, ο οποίος αναφέρθηκε και στους λόγους που η Ελλάδα βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ.
«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, ειδικά στο side out αλλά σε έναν βαθμό ήταν φυσιολογικό γιατί είχαμε να παίξουμε δύο μέρες, ενώ η Πορτογαλία είχε βρει ρυθμό με τρία σερί παιχνίδια. Τα παιδιά μετά το 2-0 έπαιξαν με μυαλό και με ψυχή. Ίσως η Πορτογαλία να κουράστηκε λίγο αλλά πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αύριο έχουμε επίσης ένα κρίσιμο παιχνίδι με την Τουρκία που δεν έχει νίκη ακόμα αλλά ξέρουμε ότι έχει μεγάλη ποιότητα. Θα είναι άλλη μία μεγάλη μάχη.

Όσον αφορά τη πρώτη του νίκη ως προπονητής σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: «Αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι την Τουρκία και πως θα την αντιμετωπίσουμε. Σίγουρα όμως αυτό το παιχνίδι δεν θα το ξέχάσω. Εύχομαι να έρθουν πολλές ακόμα μαζί με την Ελλάδα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ