1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-08-2023 22:38

Λαμπρινή Κωνσταντινίδου: «Φεύγουμε μ’ αυτήν τη γλυκόπικρη γεύση»

Στην πρώτη της παρουσία σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την πρόκριση μας στις 16 καλύτερες ομάδες, αλλά κρατά τη συνολική εικόνα της ομάδας και δηλώνει αισιόδοξη για τη συνέχεια.



«Αρχικά θέλω να πω πως τέτοια ματς όπως το σημερινό είναι όνειρο για εμάς τις αθλήτριες καθώς βρισκόμαστε αντίπαλες με αθλήτριες τοπ επιπέδου, Αν αυτά τα σετ τα παίζαμε στα προηγούμενα ματς ίσως είχαμε καταφέρει κάτι καλύτερο», είπε η πασαδόρος της εθνικής και στην ερώτηση γιατί δεν το κάναμε αυτό που επεσήμανε, απάντησε:

«Δεν θέλω να λέω ότι είμαστε μία νεανική ομάδα και τα σχετικά. Θεωρώ ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Έχουμε κάποιες έμπειρες αθλήτριες, όπως για παράδειγμα εγώ, που θα μπορούσαμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω αλλά τουλάχιστον αυτό το ταξίδι έκλεισε με ωραίο τρόπο» .

Όσον αφορά τη συνέχεια η Λαμπρινή εμφανίστηκε σίγουρη πως θα είναι ακόμη καλύτερη. «Σήμερα δείξαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες και θεωρώ ότι υπάρχει και συνέχεια. Είμαι αισιόδοξη για την επόμενη μέρα. Το σημερινό παιχνίδι το ευχαριστήθηκα, αλλά και αυτό με τη Σουηδία που νικήσαμε αλλά και με το Αζερμπαϊτζάν Αυτό που κυριαρχεί πραγματικά σαν συναίσθημα είναι η χαρμολύπη γιατί μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ