1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-08-2023 23:45

Ασημίνα Νικολογιάννη: Τα... live συγχαρητήρια από τον Χέινεν και η πίστη για τη συνέχεια

Η Ελληνίδα ακραία ήταν από τις κορυφαίες της Εθνικής ομάδας στο σημερινό ματς και ίσως η καλύτερη επιβράβευση ήρθε από τον αντίπαλο τεχνικό.
Την ώρα που έκανε δηλώσεις στην κάμερα του volleyball.gr ο Βίταλ Χέινεν έφτασε στη μικτή ζώνη και χωρίς δισταγμό βρέθηκε δίπλα της και γυρνώντας στην κάμερα είπε: «Σήμερα ήταν εξαιρετική. Είναι μια πολύ καλή παίκτρια».

Κι όταν του αναφέραμε ότι αυτό που μόλις έκανε δεν... συνηθίζεται χαμογέλασε κι απάντησε: «μα δεν είμαι ένας συνηθισμένος κόουτς».

«Όλο αυτό είναι η χαρά της διοργάνωσης», είπε χαμογελώντας η Ασημίνα ενώ πριν την εισβολή Χέινεν είχε πει: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, είχαμε όρεξη, ενθουσιασμό και σίγουρα ειδικόά το τρίτο σετ ήταν δικό μας και έπρεπε να το πάρουμε. Είμαστε όμως μια νεανική ομάδα, κάναμε κάποια λάθη και το πληρώσαμε. Προσωπικά είχα λίγο παραπάνω άγχος σήμερα για το ντεμπούτο μου σε Ευρωβόλεϊ, αλλά είμαστε μια δεμένη ομάδα και τα υπόλοιπα κορίτσια με βοήθησαν να το διαχειριστώ. Τωρα έχουμε 4 ματς μπροστά μας που θέλουμε να πάρουμε τις νίκες για να προκριθούμε».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ