1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-08-2023 20:28

Γιώργος Καραμπέτσος: «Ευχαριστούμε τις παρούσες, διαγράψαμε τις απούσες»

Στους παρόντες και στις παρούσες αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος κατά την αναχώρηση της εθνικής βόλεϊ γυναικών.
Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ τόνισε : "Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές που πήραν μέρος στις προετοιμασίες της Εθνικής, χωρίς να λογαριάζουν ξεκούραση, διακοπές και διασκέδαση. Είμαστε υπόχρεοι σε όλα τα παιδιά και τα ευχαριστούμε που θα εκπροσωπήσουν την χώρα τους στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, σε αντίθεση με κάποιους ή κάποιες που δεν μας έκαναν την τιμή. Δεν θα αναφερθώ στους απόντες και στις απούσες, τα ονόματα των οποίων διαγράψαμε από το μυαλό μας και αν θέλετε να μάθετε κάτι παραπάνω, ρωτήστε τους ίδιους και τις ίδιες γιατί αρνήθηκαν την πρόσκληση στην Εθνική.

Από την πλευρά μας παρείχαμε στους παρόντες ότι καλύτερο μπορούσαμε για την άψογη προετοιμασία τους, κάτι που αναγνωρίστηκε από αθλητές και αθλήτριες. Την επόμενη χρονιά αν όλα πάνε καλά, θα επιστρέψουμε σε όλες τις διοργανώσεις από τις οποίες απείχαμε με πόνο ψυχής, λόγω οικονομικής δυσχέρειας.Διαβάστε Επίσης

 

Για μια ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παρόντες και τις παρούσες γιατί έκαναν το καθήκον τους χωρίς πίεση, παρά μόνο λόγω της αγάπης τους προς τις εθνικές ομάδες.Remaining Time

FullscreenMuteΌλοι πιστεύουμε σε εσάς και ιδιαιτέρως εγώ. Κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες για να αντεπεξέλθετε στο δύσκολο αυτό έργο της προετοιμασίας. Εύχομαι να με φέρετε στις Βρυξέλλες και το πιστεύω ότι θα συναντηθούμε εκεί. Αντιλαμβάνομαι την αγωνία σας και να ξέρετε ότι θα έχετε συνέχεια»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ