1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-08-2023 20:31

Και επίσημα στο Μίλωνα ο Ουκρανός Πολιάν

 Την ενίσχυση του με τον 25 χρονο (1μ98) Ουκρανό ακραίο Τιμόφι Πολιάν,ανακοίνωσε η διοίκηση του Μίλωνα, ενόψει των υποχρεώσεων του συλλόγου σε Volley League και Ευρώπή

Η επίσημη ανακοίνωση του Μίλωνα για τον παίκτη που εχει αγωνιστεί σε Σλοβενία, Κροατία, Αμπού Ντάμπι, Τουρκία, Κίνα:

Η διοίκηση του τμήματος βόλει του Μίλωνα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με το διεθνή Ουκρανό αθλητή Τιμόφι Πολιάν (25 ετών, ύψος 1.98) για την αθλητική περίοδο 2023-2024. Ο Τιμόφι έχει αποκτήσει μεγάλη διεθνή εμπειρία αγωνιζόμενος σε αρκετά ανταγωνιστικά πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο (Σλοβενία, Κροατία, Κίνα Αμπού Ντάμπι, Τουρκία) ενώ είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Ουκρανίας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλούς αγώνες !

Ο Τιμόφι σε μια σύντομη δήλωσή του ανέφερε τα ακόλουθα: “Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της αντρικής ομάδας βόλει του Μίλωνα και ελπίζω ότι μαζί με τους συμπαίκτες μου μπορούμε να επιτύχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρωπαϊκή συμμετοχή μας.

Έχω ακούσει τόσα πολλά καλά λόγια για το club και τη δουλειά που γίνεται που ανυπομονώ για την έναρξη της νέας χρονιάς μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου”.

 Το ρόστερ του Μίλωνα

Πασαδόροι: Λουκ Χερ (Καναδάς), Σουσουρίδης Δημήτρης

Ακραίοι: Πέδρο Μολίνα (Πουέρτο Ρίκο), Αλέξανδρος Νανόπουλος, Κοντοστάθης Γρηγόρης, Τίμα Πουλιάν (ΟΥΚ)

Διαγώνιοι:Μπόμπι Γιορντάνοφ (Βουλγαρία), Κουβαράς Γιώργος

Κεντρικοί: Αχιλλέας Μπάσης, Χαραλαμπίδης Δημήτρης , Δημήτρης Θεοδόσης, Γιώργος Μαντελιδης

Λίμπερο: Άρης Χανδρινός, Παναγιώτης Σουσούνης

Προπονητής: Σάκης Ψάρας

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ