1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-08-2023 19:20

Δημήτρης Μούχλιας: Βλέπω τα πράγματα από διαφορετική ματιά και νιώθω πιο ώριμος (vid)

Για την προετοιμασία στην Καλαμάτα και στην Αθήνα μίλησε στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. ο Δημήτρης Μούχλιας, ο οποίος όπως δήλωσε φέτος είναι πιο ώριμος να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

«Δεν μπορούμε να πούμε από τώρα τι θα γίνει στο Ισραήλ. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως έχουμε βάλει στόχους ως ομάδα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να τους πετύχουμε. Αυτό που μένει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά στο γήπεδο κάθε μέρα.

Προσωπικοί στόχοι είναι να βελτιώνομαι κάθε μέρα και να μαθαίνω πράγματα από τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο» τόνισε αρχικά ο διεθνής διαγώνιος, που αναφέρθηκε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα:

«Η φιλοσοφία είναι ίδια. Υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά και όλοι θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο. Αισθάνομαι πιο ώριμος, έχω σκεφτεί πολλά πράγματα που θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερα, να είχα διαχειριστεί καλύτερα κάποιες καταστάσεις. Βλέπω αυτή την προετοιμασία με διαφορετική ματιά».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ