1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-07-2023 18:10

Εθνική Ανδρών: Φιλικά με την Τυνησία στην Καλαμάτα και ευχές από τον δήμαρχο της πόλης

Η Εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της στην Καλαμάτα ενόψει της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Οι αθλητές που είναι στη διάθεση του Ιταλού προπονητή Ντάντε Μπονιφάντε προπονούνται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο της «Τέντας» ενώ από την Πέμπτη 13 Ιουλίου έως και την Κυριακή 16 Ιουλίου θα διεξαχθούν τέσσερα φιλικά προετοιμασίας με αντίπαλο την Τυνησία. 


Όλες τις ημέρες οι φιλικοί αγώνες θα αρχίσουν στις 18:30 εκτός από την Κυριακή που θα αρχίσει στις 17:00. 
Η αποστολή της ομάδας της Τυνησίας αναμένεται να αφιχθεί στην Καλαμάτα σήμερα Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023. 
Η Εθνική Ανδρών προετοιμάζεται έχοντας την υποστήριξη των υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας και προσωπικά του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου ο οποίος έχει παρακολουθήσει πολλές από τις προπονήσεις. 


Μάλιστα όταν δημιουργήθηκε πρόβλημα με τον κλιματισμό του γυμναστηρίου με εντολή του τοποθετήθηκαν άμεσα νέα σύγχρονα κλιματιστικά και οι προπονήσεις συνεχίστηκαν κανονικά.
«Είμαστε περήφανοι που έχουμε στην πόλη μας την Εθνική βόλεϊ ανδρών. Η Καλαμάτα ήταν πάντα πρωτοπόρος στον αθλητισμό και στον πολιτισμό και ειδικά στο βόλεϊ έχει τεράστια παράδοση», δήλωσε ο  δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και συμπλήρωσε: 
«Δεν είναι τυχαίο πως οι ομάδες μας πρωταγωνιστούν στις εθνικές κατηγορίες με αποκορύφωμα την άνοδο της Καλαμάτας 80 στη Volley League. Εύχομαι στους αθλητές, στους προπονητές και στα στελέχη της Εθνικής βόλεϊ ανδρών καλή επιτυχία. Η φιλόξενη πόλη μας πάντα θα είναι ανοικτή στις Εθνικές ομάδες αλλά και σε σπουδαίες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις».


Από την πλευρά του ο μάνατζερ της Εθνικής Ανδρών Μάριος Γκιούρδας είπε: «Ευχαριστούμε το δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, όλη τη δημοτική αρχή της πόλης για τη θερμή φιλοξενεία του εθνικού μας συγκροτήματος. Όλοι οι αθλητές αισθάνονται σαν το σπίτι τους. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και από εδώ από την Καλαμάτα βάζουμε τις βάσεις για μία επιτυχημένη παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

 

Σχετικά άρθρα

  • Εθνική ανδρών: Εντυπωσιακή η Ελλάδα νίκησε με 3-1 σετ την Ελβετία στο τρίτο φιλικό
    Με νίκη που συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση σε όλους τους τομείς ολοκλήρωσε την τριάδα των φιλικών με την Ελβετία η Εθνική μας ομάδα.Η Ελλάδα με υπεροχή σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες επικράτησε με 3-1 σετ της Ελβετίας, ενώ παίκτηκε και πέμπτο σετ που κατέληξε και αυτό στην Εθνική μας ομάδα με 26-24.
  • Ματέο Χασμπάλλα: «Η κλήση στην Εθνική ήταν ένα όνειρο για μένα»
    Η παρουσία του στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ήταν μία από τις εκπλήξεις του φετινού καλοκαιριού. Στα 18 του χρόνια ο Ματέο Χασμπάλλα, το παιδί των μεταναστών από την Αλβανία που μεγάλωσε στην Αντίκυρα Βοιωτίας, ζει το δικό του όνειρο.
  • «Αντίο» του Δημήτρη Τζούριτς στη «γαλανόλευκη» μετά από 13 χρόνια
    Η ώρα του αποχαιρετισμού στην Εθνική ανδρών έφθασε για τον Δημήτρη Τζούριτς, ο οποίος μέσα από συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.ΠΕ. ανακοίνωσε το τέλος από την «γαλανόλευκη». Μετά από 126 συμμετοχές και 13 καλοκαίρια γεμάτα ένταση, πάθος, καλές και κακές στιγμές, ο αγαπημένος «Μήτσος» της «γαλανόλευκης», μέσα από τη συνέντευξη που ακολουθεί στο www.volleyball.gr, λέει το δικό του «αντίο» μετά από μια σπουδαία πορεία. Ο αρχηγός αναπολεί, ευχαριστεί, κάνει τον δικό του απολογισμό και μοιράζεται μαζί μας στιγμές που δεν θα ξεχάσει ποτέ.
  • Mε Μαυροβούνιο, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, κληρώθηκε η Εθνική ανδρών ενόψει Euro 2021
    Στον Ζ' προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μαζί με Μαυροβούνιο, Αζερμπαϊτζάν και Γεωργία κληρώθηκε η Εθνική ανδρών.
  • Οι νέοι ομοσπονδιακοί προπονητές των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων
    Την Τετάρτη το προεδρείο της Ε.Ο.ΠΕ. συναντήθηκε με τους αποσπασμένους καθηγητές φυσικής αγωγής και ανατέθηκαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων. Παράλληλα έγινε συντονισμός για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 και δόθηκαν κατευθύνσεις για την παρουσία των αποσπασμένων στα σχολεία για την ανάπτυξη του βόλεϊ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ