1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-06-2023 20:22

Στο Μετς και στο Ρέντη η Εθνική γυναικών, ευχαριστίες Οτσάλ και αθλητριών στον δήμο Αρταίων (vids)

Με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στην Άρτα, οι αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής γυναικών βρίσκονται πλέον στην Αθήνα, όπου από αύριο Τρίτη θα συνεχιστούν οι προπονήσεις, ενόψει της συμμετοχής της Ελλάδας στο ευρωβόλεϊ στα μέσα Αυγούστου.
Λόγω του παγκοσμίου πρωταθλήματος εφήβων στο χάντμπολ που διεξάγεται στην χώρα μας, την πρώτη εβδομάδα οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό του Μετς και από τις 3 Ιουλίου στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», εκεί όπου θα γίνουν και οι φιλικοί αγώνες με Σλοβενία (12, 13 & 15 Ιουλίου) και Βουλγαρία (4-5 Αυγούστου).

Λίγο πριν την αναχώρηση από την Άρτα και κατά την διάρκεια της επίσκεψης των αθλητριών και του σταφ στο δημαρχείο Άρτας, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιουνούς Οτσάλ και οι αθλήτριες Τζίνα Λαμπρούση, Όλγα Στράντζαλη και Άννα Καλαντάτζε μίλησαν στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. για την προετοιμασία στην πόλη της Ηπείρου, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχηθούν καλή επιτυχία στην δημοτική αρχή στις δημοτικές εκλογές τον Οκτώβριο.

Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ