1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-06-2013 22:59

Αναχωρεί για το Βαλκανικό η Εθνική Κορασίδων

Βαλίτσες γα την Τουρκία ετοιμάζει η Εθνική Κορασίδων η οποία θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Ντιγκερτάκ (Ραιδεστός). Η διοργάνωση θα χρησιμεύσει σαν προετοιμασία εν όψει του Παγκόσμιου πρωταθλήματος, με την Ελλάδα να βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τη Ρουμανία την οποία και θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (30/6) και με την διοργανώτρια Τουρκία με την οποία θα παίξει την Δευτέρα (1/7).


«Η συμμετοχή της ομάδας στο Βαλκανικό εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα τελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Είναι τα πρώτα επίσημα παιχνίδια που θα δώσουμε και θέλουμε να δούμε σε τι αγωνιστική κατάσταση βρισκόμαστε, έπειτα από περίπου 10 ημέρες προπονήσεων, όπου όλα κύλησαν ομαλά. Στην προετοιμασία υπήρξε μεγάλη διάθεση από τα κορίτσια, αλλά και βοήθεια από τους τοπικούς παράγοντες τους οποίους και ευχαριστούμε για την συμπαράσταση.

Θεωρώ ότι το παιχνίδι με τη Ρουμανία θα είναι μια καλή ευκαιρία για να μπούμε σιγά - σιγά σε αγωνιστικό ρυθμό, ενώ κόντρα στην Τουρκία θα πάρουμε μια γεύση από μεγέθη ομάδων που θα συναντήσουμε και στο Παγκόσμιο.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της Εθνικής περιλαμβάνει επιστροφή στην Πτολεμαΐδα για προπονήσεις άλλης μιας ομάδας, μετά συμμετοχή στο Youth Festival της Ουτρέχτης και από εκεί απευθείας στην Ταϊλάνδη. Σιγά - σιγά ο καιρός για τα δύσκολα φτάνει και πρέπει να είμαστε έτοιμοι στην κατάλληλη στιγμή».

Η 12άδα της Εθνικής για το Ντιγκερτάκ αποτελείται από τις: Κωνσταντινίδου, Παπαδοπούλου, Στράντζαλη, Ψωμά, Φακοπουλίδου, Γκουντιμένκο, Καλαντάντζε, Σουπιώνη, Κοκινάκη, Σωτηρίου, Βασιλαντωνάκη και Χαμπηλομάτη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ