1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-06-2013 20:43

«Περιστατικά αφυδάτωσης και ηλίασης είναι συχνά στο άθλημα μας»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μπιτς βόλεϊ, Κώστας Ταμπουρατζής, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων στους Μεσογειακούς αγώνες της Τουρκίας σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα δήλωσε:

«Στις γυναίκες κάναμε καλή εμφάνιση με αποτελεσματικό σέρβις και πήραμε μια δίκαιη πρόκριση. Στο άθλημα μας περιστατικά αφυδάτωσης και ηλίασης είναι συχνά (σ.σ. αναφερόμενος στον πρωινό περιστατικό με την Πέννυ Καραγκούνη), αλλά οι παίκτες πρέπει να παίζουν με όλες τις συνθήκες. Το βράδυ περιμένουμε την κλήρωση, για το ματς για την είσοδο στους ημιτελικούς». 

Για την υπερπροσπάθεια των ανδρών τόνισε:
«Στους άνδρες στο πρώτο σετ δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην αλλαγή και το ίδιο συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ, όπου χάναμε 19-16. Εκεί, με καλή τακτική και πίεση στο σερβίς έγινε ένα σερί 5-0 και το κατακτήσαμε. Στο ται μπρέικ χάσαμε 3 ματς μπολ από 14-12 και αυτό κόστισε την πρόκριση. Ευχαριστούμε το ελληνικό κοινό για την θερμή υποστήριξη και τους περιμένουμε για την δύσκολη συνέχεια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ