1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-08-2022 22:52

Μαρτσέλο Αμποντάνζα: «Είμαι χαρούμενος γιατί δείξαμε χαρακτήρα»

Στις ανατροπές του δευτέρου και τρίτου σετ στάθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Μαρτσέλο Αμποντάνζα τονίζοντας πως η Εθνική παρουσιάζεται στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές νέες αθλήτριες.


Ο Ιταλός τεχνικός έδωσε το πρώτο του επίσημο παιχνίδι στην Ελλάδα και έμεινε ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ελβετία και με την εμφάνιση των αθλητριών του.

«Σήμερα πρέπει να είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Ήταν το πρώτο εντός έδρας ματς, με αρκετές αθλήτριες να είναι για πρώτη φορά στην εθνική, πολλές να είναι στο βασικό σχήμα και κόντρα σε μια έμπειρη ομάδα δείξαμε χαρακτήρα. Ειδικά στα δύο τελευταία σετ όπου καταφέραμε και ανατρέψαμε την εις βάρος μας διαφορά.

Είχαμε μαχητικό πνεύμα, ελπίζω ότι στα επόμενα ματς θα παίξουμε καλύτερο βόλεϊ, αλλά η σημερινή νίκη σίγουρα θα βελτιώσει την αυτοπεποίθηση μας κι είμαι πολύ χαρούμενος» και συμπλήρωσε:

«Θα ξεκουραστούμε σήμερα κι από αύριο θα σκεφτούμε το ματς με τη Βοσβνία. Κάθε ματς σ' αυτόν τον όμιλο είναι σαν τελικός».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ