1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-03-2022 00:59

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Κηφισιά 12/3, 16:00, Live Streaming sdna.gr)

Με την αναμέτρηση μεταξύ του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού και της Κηφισιάς θα ανοίξει το Σάββατο το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Β΄φάσης του πρωταθλήματος Volley League 2021-22 (3η αγωνιστική Β΄φάσης, γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 16:00, Live Steaming sdna.gr, Διαιτητές: Φραγκάκης, Χρηστίδης)

Παναθηναϊκός έχει 16 βαθμούς στην βαθμολογία της Β΄φάσης του πρωταθλήματος η οποία σημειωτέων δεν έχει πλέι οφ και ο πρωταθλητής θα προκύψει από την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής. Οι πράσινοι είναι πρώτοι στη βαθμολογία και θέλουν το τρίποντο για να διατηρηθούν στην κορυφή. Προέρχονται από την ήττα στην έδρα τους από το Φοίνικα ΟΝΕΧ με 3-1 σετ και τον αποκλεισμό τους από το κύπελλο. Μοιραία στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο πρωτάθλημα και στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Ο λίμπερο του Παναθηναϊκού Σωτήρης Συναδινός που τη σεζόν 2019-20 ήταν στην Κηφισιά είπε: "Παίζουμε το επόμενο ματς του πρωταθλήματος με την Κηφισιά στην έδρα μας στο οποίο επιζητάμε μια καθαρή νίκη για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μείνουμε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα". Ο ΑΟΠ Κηφισιάς δεν έχει ακόμα βαθμούς στη Β φάση και δίνει μάχη με το Μίλωνα για την 5η θέση και αυτό δεν τον εμποδίζει να παίξει ελεύθερα για θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής της Κηφισιάς Γιάννης Ορφανός δήλωσε: Γνωρίζουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Ο αποκλεισμός του από το Κύπελλο την Τετάρτη τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο και εμείς καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι θα πρέπει να ακολουθήσουμε την τακτική μας. Εμείς παίζουμε χωρίς άγχος και θέλουμε να έχουμε μια ακόμη  καλή εμφάνιση με τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα».

Σε 32 αγώνες πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός προηγείται της Κηφισιάς με 19-13 νίκες.

 

Β΄ΦΆΣΗ - Α΄ΓΥΡΟΣ - ΘΕΣΕΙΣ 1-6

Volley League  - Β φάση - 3η αγωνιστική  

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022   Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 16:00 (Live Steaming sdna.gr): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Π.Κηφισιάς
Διαιτητές: Φραγκάκης, Χρηστίδης. Παρατηρητής: Πολίτης. Επόπτες: Τόλιος, Καπότης. Γραμματεία: Εμμανοηλίδη

Κυριακή 13 Μαρτίιου 2022

Γυμναστήριο Δημήτρης Βικέλας, Ερμούπολη, 17:30 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων
Διαιτητές: Μουλά Λ., Ράντσιου. Παρατηρητής: Τσιμπινός. Επόπτες: Συρίγος, Βρούτσης. Γραμματεία: Πιρπινιά.  

Δευτέρα 14 Μαρτίιου 2022
Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 20:00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Διαιτητής Challenge: Μυλωνάκης. Επόπτες: Γεωργιάδης, Αρβανίτης. Γραμματεία: Μπίτσικα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β΄ΦΑΣΗΣ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE 2021-22
Θ. ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ Β΄ΦΑΣΗΣ ΣΕΤ Ν Η
1. Παναθηναϊκός Α.Ο.
16 6-2 2  
2. Π.Α.Ο.Κ. 15 4-3 1 1
3. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 14 6-1 2  
4. Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ 11 4-3 1 1
5. Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων 1 1-6   2
6. Α.Ο.Π.Κηφισιάς 0 0-6   2
7. Ο.Φ.Η. Πλέι άουτ      
8. Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας Πλέι άουτ    

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ