1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-06-2013 12:56

«Μεγάλο ενδιαφέρον στις Συγκεντρωτικές»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Τάκης Φλώρος την βρέθηκε στην Συγκεντρωτική του Βόλου ενώ το Σάββατο παρευρέθηκε στην κοινή προπόνηση των προ-εθνικών ομάδων κοριτσιών ΕΣΠΑΑΑ και ΕΣΠΕΔΑ που έγινε στο κλειστό Γυμναστήριο του Αιγάλεω, υπό την επίβλεψη των ΠΟΠ Αττικής Μανώλη Καλημεράκη και Γιάννη Μπογιατζόγλου. Οι επισκέψεις του συνεχίζονται την Κυριακή (9/6) στην κοινή προπόνηση των Προεθνικών Ομάδων της Πελοποννήσου στην Κόρινθο.
 

«Γενικώς είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα πρώτα στοιχεία που συγκεντρώνουμε. Σήμερα μόνο είδαμε 60 κορίτσια από τις δύο Ενώσεις της Αττικής και μπορώ να πω ότι το όλο πρόγραμμα πάει πολύ καλά. Είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον να γνωρίζεις όλα αυτά τα νέα παιδιά, να τα αξιολογείς, να καταγράφεις την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και στο τέλος να προσπαθείς να ξεχωρίσεις το καλύτερο υλικό.

Το επόμενο στάδιο, αφού τελειώσουμε με τις Συγκεντρωτικές σε Ήπειρο, Ανατολική Μακεδονία-Θράκη και Κεντρική Μακεδονία, θα είναι να καλέσουμε κάποια από τα παιδιά στο διακλιμακιακό, απ' όπου θα προκύψουν και οι κλήσεις για την γίνει προεπιλογή των νέων Προεθνικών ομάδων».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ