1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-06-2013 13:30

«Θα μιλήσει ο εγωισμός των παικτών»

Αναστήλωση ηθικού και ανασύνταξη δυνάμεων επιχειρεί η Εθνική Ανδρών το προσεχές Σάββατο μετά τη βαριά ήττα από το Βέλγιο στην Ορεστιάδα, ενώ ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης δηλώνει σίγουρος πως οι διεθνείς αλλά και οι ομοσπονδιακοί προπονητές θα δείξουν τις αντιδράσεις τους στο Κόρτρικ.

Μετά το τέλος του αγώνα στην Ορεστιάδα ο Μαυρομάτης μίλησε στους διεθνείς κι αφού τους μετέφερε τη δυσαρέσκεια για τη μέτρια εμφάνιση και όχι τόσο για την ήττα, στη συνέχεια τους ζήτησε να δώσουν απαντήσεις και τους υπενθύμισε τον αγώνα με το Μαυροβούνιο στην πρεμιέρα των ομίλων τον περασμένο Σεπτέμβριο, τον οποίον η ελληνική ομάδα έχασε, αλλά στη συνέχεια έκανε την ανατροπή, νίκησε τη Φινλανδία και πήρε την ευκαιρία των μπαράζ.

«Με την εμφάνιση αυτή τα παιδιά αδίκησαν τον εαυτό τους. Πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιδιά. Εχουμε ζήσει ανάλογες στιγμές με το Μαυροβούνιο, αλλά κρατηθήκαμε ενωμένοι, σοβαροί και δώσαμε απαντήσεις. Είμαι βέβαιος πως το ίδιο θα κάνουν και τώρα και το εκφράζω χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Ο πληγωμένος εγωισμός των αθλητών θα φέρει αντίδραση στο Βέλγιο. Είμαι σίγουρος για αυτό» είπε στο «Goal» ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης ο οποίος είπε πως θα είναι αρχηγός αποστολής στο Κόρτρικ και παραδέχτηκε: «Στο Βέλγιο είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά θέλουμε να παίξουμε αυτό που πραγματικά μπορούμε και να παλέψουμε για το καλύτερο».

Πηγή: sentragoal

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ