1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-06-2013 21:47

«Καλύτερο το Βέλγιο, δεν αντιδράσαμε σωστά»

Προβληματισμενός από την εμφάνιση της εθνικής ομάδας μετά την ήττα από το Βέλγιο ήταν ο Αλέκος Λεώνης που με δηλώσεις του στην ΕΡΤ παραδέχθηκε πως το Βέλγιο είναι καλύτερη ομάδα από την Ελλάδα.

«Περιμέναμε ότι το Βέλγιο είναι μια δυνατή ομάδα και με βάση αυτό που λέγαμε, έκανε μόλις 6 λάθη σε όλο το ματς. Δεν ρίσκαρε πολύ στην επίθεση και εκεί εμείς έπρεπε να αντιδράσουμε. Όμως, κάναμε πολλά λάθη, δεν περάσαμε επιθέσεις από τα άκρα, παρά μόνο από το κέντρο και δεν καταφέραμε να ισορροπήσουμε. Είχαμε να κάνουμε με έναν αντίπαλο που ξέρει να καλύπτει τα προβλήματά του, ενώ από την άλλη εμείς δεν είχαμε την υπομονή στο παιχνίδι μας. Από εκεί και πέρα. Η απουσία του Χριστοφιδέλη λόγω τραυματισμού μας εκνεύρισε. Λίγα λάθη του Βελγίου. Δεν είχαμε λύσεις από τα άκρα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε τι έφταιξε. Το Βέλγιο είναι καλύτερη ομάδα από την Ελλάδα. Περιμέναμε το Βέλγιο να παίξει καλά αλλά δεν αντιδράσαμε σωστά».

Γιώργος Πετρέας: «Πρέπει να μας προβληματίσει η εμφάνιση. Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για μας. Το Βέλγιο είναι καλή ομάδα. Συνεχίζω να πιστεύω πως η πρόκριση είναι εφικτή αλλά σίγουρα όχι με τέτοιες εμφανίσεις. Στην Εθνική ομάδα είμαστε έμπειροι παίκτες. Έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα για να βρούμε το πάθος και την τακτική που έπρεπε να κρατήσουμε».

Ανδρέας Φράγκος: «Δυστυχώς ο λίγος χρόνος προετοιμασίας βγάζει εικόνα που δεν είναι ωραία. Όλο αυτό το διάστημα που είμαστε μαζί δουλεύουμε. Οι Βέλγοι μας πίεσαν πολύ από το σερβίς και δε μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε. Μπάλα είναι και γυρίζει. Στον δεύτερο αγώνα μπορεί να αλλάξουν πολλά πράγματα».

3 σχόλια

  • Comment Link Rtw Σάββατο, 01 Ιουνίου 2013 21:09 posted by Rtw

    Η κλικα της ΕΟΠΕ, καλα...κρατει....

  • Comment Link pete Σάββατο, 01 Ιουνίου 2013 19:57 posted by pete

    2010 παγκοσμιο πρωταθλημα - η ελλαδα στο σπιτι τις.
    2011 ευρωπαϊκο πρωταθλημα - η ελλαδα στο σπιτι τις.
    2012 η ελλαδα στο σπιτι τις.
    2013 ευρωπαϊκο πρωταθλημα - η ελλαδα μαλλον παλι σπιτι τις.

    ειναι φανερο, υπαρχουν προβληματα σε ολο το αθλημα! και μαλιστα παρα πολλα!
    δεν ειναι κακο να το λεμε!
    ας αρχισουμε απο το βασικο! το ελληνικο πρωταθλημα! τα τελευταια χρονια ειδανε πολλα τα ματια μας μεχρι που να τελειωσει το πρωταθλημα και να μπορει η εθνικη να αρχισει με προπονηση.

    ας κανουμε και μια δευτερη σκεψη! μηπως, λεω εγω τωρα, μηπως πρεπει να γινουν καποιες αλλαγες και στην θεση του προπονητη? οπως βλεπουμε ... το λεωφορειο με αυτον το οδηγο καθεται στην ιδια σταση και δεν λεει να ξεκινησει!

  • Comment Link insider Σάββατο, 01 Ιουνίου 2013 19:24 posted by insider

    Έτοιμη η δικαιολογία: Το Βέλγιο καλύτερη ομάδα από την Ελλάδα. Παρατήρηση: όλοι οι άλλοι προπονητές θα έλεγαν "από εμάς" κι όχι "από την Ελλάδα".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ