1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-06-2013 21:00

Καλμαζίδης: «Eξασφάλιση για τους αθλητές»

Την άποψή του για την εκπροσώπηση των αθλητριών της Α1 Γυναικών από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Πετοσφαιριστών, κατά τη διάρκεια της απευθείας μετάδοσης του αγώνα Κίνας-Γερμανίας του ελβετικού τουρνουά του Μοντρέ από την τηλεόραση της ΝΟVA, εξέφρασε, μεταξύ άλλων, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών, Γιάννης Καλμαζίδης, ως καλεσμένος του δημοσιογράφου της συνδρομητικής τηλεόρασης, Ηλία Παπαϊωάννου.

«Θεωρώ ότι όπου και να είμαστε πρέπει με τους συναδέλφους μας να προσπαθούμε για το καλύτερο, για την εξέλιξη με έναν κοινό στόχο. Νομίζω, αυτός είναι και ο σκοπός του ΠΑ.Σ.Α.Π και του κάθε ΠΑ.Σ.Α.Π. Έχει βέβαια μία διαφορά ο ΠΑ.Σ.Α.Π  για τους άνδρες που είναι επαγγελματίες και για τις γυναίκες που δεν είναι... Ένα βασικό κομμάτι όμως, όχι μόνο για τις γυναίκες, αλλά και για τους άνδρες, είναι ότι πρέπει να υπάρχει εξασφάλιση, μία ασφάλεια για τους αθλητές, που πολλά χρόνια παλεύανε για αυτό, γιατί ασχολούμαστε με ένα αντικείμενο, που είναι υψηλού ρίσκου. Κάποια στιγμή υπήρχε, κάποια στιγμή μετά το παρατήσαμε... Χρειαζόμαστε ιατρική κάλυψη, χρειαζόμαστε πολλά τέτοια κομμάτια, που νομίζω ότι είναι το πρώτο που πρέπει να ζητάνε οι αθλητές», υποστήριξε ο εκλέκτορας της Εθνικής Γυναικών, που παλιότερα είχε διατελέσει μέλος του ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ