1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-05-2013 20:07

«Είμαι σίγουρη ότι τα καλύτερα έρχονται»

volleyball.gr volleyball.gr
Παρά την δεύτερη ήττα και τον αποκλεισμό από την συνέχεια της διοργάνωσης, η Βίκυ Αρβανίτη μέσω γκρουπ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στην εικόνα της εθνικής ομάδας στα δύο πρώτα της παιχνίδια με το δίδυμο Αρβανίτη-Καραγκούνη, ενώ εξέφρασε την απόλυτη αισιοδοξία της για την συνέχεια των αγώνων.

«Μπορεί η μέρα να ολοκληρώθηκε με 2 ήττες και 13η θέση, όμως στην πρώτη μας εμφάνιση σε τουρνουά σαν ομάδα είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη. Έγινε ένα πρώτο ματς που ουσιαστικά ήταν και η πρεμιέρα, αρκετά καλό αλλά αναγνωριστικό θα έλεγα και έπειτα ακολούθησε ένα πολύ υψηλού επιπέδου παιχνίδι σε όλους τους τομείς με τις αδερφές Νύστρομ με μοναδικό κενό στην απόδοση το τελευταίο δίλεπτο όπου έδωσε το προβάδισμα και τη νίκη στην αντίπαλη ομάδα. Φτάσαμε πολύ κοντά στο να κάνουμε την πρώτη μας νίκη σαν ομάδα αλλά τελικά δεν τα κατεφέραμε. Με αυτή την απόδοση όμως και την προσπάθεια που καταβάλλουμε είμαι σίγουρη ότι τα καλύτερα έρχονται κάποια στιγμή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ