1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-05-2013 23:18

Να γεμίσει το γήπεδο για την Εθνική και το Νίκο Σαμαρά

Μια καλή ευκαιρία για να τιμήσουν τη μνήμη του Νίκου Σαμαρά θα έχουν οι φίλοι της Ορεστιάδας, στο περιθώριο του αγώνα της Εθνικής απέναντι στο Βέλγιο για τα μπαράζ πρόκρισης στα τελικά του Ευρωβόλεϊ. Το γήπεδο θα πάρει και επίσημα το όνομα του «Αετού» με μια ειδική τελετή πρίν από το παιχνίδι.

Για αυτό και τόσο ο ΑΟΟ, όσο και ο Δήμαρχος της Ορεστιάδας κάλεσαν τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. «Αποτελεί τιμή για την πόλη μας η παρουσία της Εθνικής ομάδας, η οποία θα συνδυαστεί με την μετονομασία του γηπέδου σε ‘κλειστό γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς’. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος της Ορεστιάδας θα σας στηρίξει σ’ αυτό τον κρίσιμο αγώνα και εύχομαι σε όλους σας καλή επιτυχία», δήλωσε η κεφαλή της πόλης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της ελληνικής αποστολής στο Δημαρχείο. 

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέκος Λεώνης: «Σας ευχαριστούμε για όλα όσα έχετε κάνει. Όλοι οι άνθρωποι εδώ μας έχουν σκλαβώσει με την συμπεριφορά τους, ελπίζουμε ότι το βράδυ του Σαββάτου θα δούμε ένα γεμάτο γήπεδο κι εμείς θα προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε την αγάπη που έχουμε εισπράξει με μια μεγάλη νίκη».

Την ίδια στιγμή με ανακοίνωσή του, ο ΑΟ. Ορεστιάδας έκανε κάλεσμα στον κόσμο της πόλης: «O Αθλητικός όμιλος Ορεστιάδας καλεί του φίλους του βόλλευ να σταθούν δίπλα στην εθνική Ελλάδας και να γεμίσουν το Νέο κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας «Νικόλαος Σαμαράς» το οποίο και θα μετονομαστεί και επίσημα το Σάββατο 1/6/2013 πριν τον μεγάλο αγώνα την εθνικής μας με το Βέλγιο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χρειάζεται μια νίκη έτσι ώστε να πάει με όλες της της ελπίδες στο Βέλγιο για τον επαναληπτικό της 8ης Ιουνίου.Το Σάββατο λοιπόν στις 20:00 πάμε όλοι στο ¨Νικόλαος Σαμαράς¨ να στηρίξουμε την Ελλάδα μας»
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ