1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-05-2013 20:25

«Χαίρομαι που επιστρέφω, όλα θα πάνε καλά»

Ο Ντίμα Φλίποφ, που δεν συμμετείχε στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, λόγω ενός τραυματισμού, επιστρέφει στην Εθνική Ομάδα για τα μπαράζ με το Βέλγιο και εκφράζει την πίστη του για πρόκριση στα τελικά.

«Νιώθω μεγάλη χαρά γιατί ποτέ δεν έχω κρύψει την μεγάλη μου επιθυμία να αγωνίζομαι με την Εθνική Ελλάδος. Πέρσι είχα την ατυχία με τον τραυματισμό μου και δεν μπόρεσα να βοηθήσω, αλλά τώρα είμαι καλά και θέλω να ευχαριστήσω τους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς που με εμπιστεύτηκαν και με συμπεριέλαβαν στις κλήσεις.

Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να βρεθούμε ως ομάδα, αλλά σ’ αυτό θα μας βοηθήσουν και τα φιλικά παιχνίδια που θα κάνουμε με την Λετονία. Στόχος μας είναι οι τρεις νίκες στον όμιλο της Σουηδίας και φυσικά η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Σίγουρα η συμμετοχή μας στα τελικά του Ευρωβόλεϊ είναι ο μεγάλος μας στόχος. Το Βέλγιο είναι μια καλή και δύσκολη ομάδα, αλλά όλα τα παιδιά πιστεύουμε ότι μπορούμε να τους περάσουμε. Το θέμα είναι εμείς να βρούμε γρήγορα το ρυθμό μας και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ