1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-06-2019 08:53

Η Ρουμανία την πρόκριση, η Κύπρος τις εντυπώσεις και ο Νικολάκης το χειροκρότημα

H Εθνική γυναικών της Κύπρου που έχει στο τιμόνι της τον Γιάννη Νικολάκη το πάλεψε απέναντι στη Ρουμανία στον τελευταίο αγώνα του Α΄ομίλου στο Ευρωπαϊκό Λιγκ Β γυναικών. Στον αγώνα που έγινε στη Λευκωσία οι ρουμάνες επικράτησαν με 3-0 σετ ενώ στο τελευταίο επικράτησαν 27-25 παρότι η Κύπρος είχε προβάδισμα 20-16.

Η Ρουμανία στον τελικό της κατηγορίας θα αντιμετωπίσει την Σλοβενία η οποία με τη νίκη της 3-2 σετ επί της Εθνικής Ελλάδας προκρίθηκε και αυτή στον τελικό.

Η Κύπρος ολοκλήρωσε την πορεία της στον Α΄όμιλο του Ευρωπαϊκού Λιγκ Β με 2 νίκες σε 6 αγώνες και 7-12 σετ που είναι ο καλύτερος απολογισμός στην ιστορία της.

Στον αγώνα με την Ρουμανία αγωνίστηκαν βασικές οι Χαραλάμπους,, Σταυρινίδη, Ιορδάνους, Λεωνίδου, Ζακχαίου, Κωνσταντίνου και λίμπερο Δαβίδ και Μοσφιλιώτη. Αλλαγές οι Ντεμετρίου, Ριάλα, Στ.Ιωάννου και Χατζηκωνσταντά.

«Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι όχι μόνο από τα αποτελέσματα αλλά από τη συνολική πρόοδο που παρουσιάζει το κυπριακό γυναικείο βόλεϊ αλλά και οι διεθνείς αθλήτριες σε ατομικό επίπεδο. Η δουλειά θα συνεχιστεί. Η συμμετοχή της ομάδας σε τόσο δυνατές διοργανώσεις μας δίνει κίνητρο αλλά και στόχο για να πάμε πιο ψηλά. Οι καλές εμφανίσεις, οι δύο νίκες και οι εμπειρίες που πήραμε αποτελούν τη βάση για το επόμενο εγχείρημα μας», δήλωσε στο volleynews.gr ο Γιάννης Νικολάκης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ