1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-01-2019 21:29

Ανδρέας Φράγκος: «Το Ευρωπαϊκό είναι το μεγάλο στοίχημα της Εθνικής»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ο Κόσμος Των Σπορ» ήταν ο Ανδρέας Φράγκος. Ο διεθνής ακραίος μία ημέρα πριν την αναμέτρηση με την Σουηδία (5/1, 17.00 TV ΕΡΤ3) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ3 με παρουσιαστή τον Πάνο Μπλέτσο και μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου, για το μεγάλο στοίχημα του Euro, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Νίκο Σαμαρά.
«Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και το 2019 να ξεκινήσει καλύτερα από το 2018. Είμαστε μία ημέρα πριν το παιχνίδι με την Σουηδία και είμαστε στην τελική ευθεία. Δυστυχώς, λόγω των λίγων ημερών που είχαμε για προετοιμασία, δεν προλάβαμε να ετοιμάσουμε πολλά πράγματα, όμως νιώθουμε άπαντες έτοιμοι. Έχουμε καλή ψυχολογία από το καλοκαίρι και σίγουρα βοηθάει πως έχουμε ήδη προκριθεί. Το καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα πετυχημένο. Μένουν δύο παιχνίδια με Σουηδία και Λουξεμβούργο και θέλουμε τη νίκη για να έχουμε καλύτερες συνθήκες στη κλήρωση του Ευρωβόλεϊ» ήταν το αρχικό σχόλιο του Ανδρέα Φράγκου.

Για την παρουσία της Εθνικής στην Αττική: «Σίγουρα η Αθήνα είναι μεγάλη πόλη. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας υποστηρίξει. Εύχομαι να φέρουμε στο μέλλον ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και ο κόσμος να μας αναγνωρίσει και να έρχεται στο γήπεδο».

Για το τι έχει αλλάξει στην Εθνική: «Ο δρόμος για να γίνουν αγωνιστικές αλλαγές είναι μεγάλος. Σίγουρα μας ευνόησε ο όμιλος και προκριθήκαμε εύκολα, δείξαμε μεγάλη μαχητικότητα στο γήπεδο και βγάλαμε χαρακτήρα. Όπως είχα πει και το καλοκαίρι, ο δρόμος είναι ακόμα μεγάλος και στο Ευρωπαϊκό θα δούμε που πραγματικά βρισκόμαστε. Παίκτες, προπονητές, ομοσπονδία θα δει στο Ευρωβόλεϊ που βρισκόμαστε και θα καταλάβουμε αν είμαστε κοντά στο ευρωπαϊκό επίπεδο ή αν απέχουμε και πόσο. Τι πρέπει να βελτιώσουμε και να γίνουμε καλύτεροι. To Euro θα είναι το μεγαλύτερό μας στοίχημα».

Για την δυσάρεστη επέτειο του Νίκου Σαμαρά και για την βράβευση της Εθνικής του 1980 στο Ρέντη: «Εμείς οι αθλητές της νέας γενιάς, σεβόμαστε, εκτιμούμε και πιστεύουμε ότι ο Νίκος Σαμαράς έδωσε πάρα πολλά στο ελληνικό βόλεϊ και όχι μόνο. Όλοι μας πρέπει να παίρνουμε ως παράδειγμα τον αγωνιστικό του χαρακτήρα. Όσον αφορά την Εθνική του 1980, είναι όμορφο το γεγονός ότι βραβεύεται μία παλιότερη ομάδα. Εύχομαι στο μέλλον να φέρουμε επιτυχίες στο ελληνικό βόλεϊ και να βραβευόμαστε και εμείς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ