1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-07-2018 14:15

Από το Μουζάκι στην Κωνσταντινούπολη οι Παμπαίδες

Με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της η Εθνική Παμπαίδων στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη 24-28 Ιουλίου. 

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αποτελούμενο από 18 νεαρούς παίκτες, προετοιμάζεται στο Μουζάκι Καρδίτσας από την Πέμπτη 5 Ιουλίου με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Μπακοδήμο να δηλώνει ικανοποιημένος από το επίπεδο των διπλών καθημερινών προπονήσεων.

«Τα παιδιά δείχνουν διάθεση και θέληση και αυτά τα στοιχεία είναι πολύ θετικά για τη δουλειά που κάνουν. Ανταποκρίνονται στις προπονήσεις και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε είτε μέσω του Βαλκανικού πρωταθλήματος της Κωνσταντινούπολης, είτε μέσω της δεύτερης ευκαιρίας του Ιανουαρίου να προκριθούμε στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που είναι και ο βασικός μας στόχος» σχολιάζει στο www.volleyball.gr. 

Η Εθνική στην Κωνσταντινούπολη είναι στον ίδιο όμιλο με Μαυροβούνιο, Βουλγαρία και Ρουμανία. Η πρώτη ομάδα του Βαλκανικού πρωταθλήματος παίρνει το εισιτήριο για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Σχετικά άρθρα

  • Τρίτοι στα Βαλκάνια οι παμπαίδες
    Mε το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος επιστρέφει από την Κωνσταντινούπολη και το Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ17 η Εθνική Παμπαίδων.
  • Επίσκεψη του Ιούλιου Συναδινού στις Παγκορασίδες
    Την ευκαιρία να δει από κοντά τα μέλη της Εθνικής Παγκορασίδων είχε στην Πρέβεζα το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός.
  • Ζαλμάς: «Παίξαμε σαν άντρες»
    Υπερήφανος για τους παίκτες του εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Ζαλμάς μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα από την Εθνική Παίδων
  • «Χρυσοί» βαλκανιονίκες παίδες!
    Σε μια άνυδρη εποχή για το ελληνικό βόλεϊ,  ένα χρυσό μετάλλιο ακόμη και σε Βαλκανικό Πρωτάθλημα παίδων μπορεί να χαρακτηρισθεί ως επιτυχία και έτσι είναι, αφού τα παιδιά του Νίκου Ζαλμά, ανάρτησαν την ελληνική σημαία στον ψηλότερο ιστό.
  • Στην 4αδα η Εθνική παίδων
    Η Εθνική ομάδα των Παίδων επικράτησε με 3-0 της Ρουμανίας για την 3η και τελευταία αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του Βαλκανικού πρωταθλήματος και εξασφάλισε την συμμετοχή της στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης που διεξάγεται στην πόλη Ντόμπριτς της Βουλγαρίας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ