1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-06-2018 17:10

Χατζηευστρατιάδου: «Όλες δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό» (video)

Η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, μετά την πρώτη της επαγγελματική σεζόν στο εξωτερικό και στην Ουγγαρία με την φανέλα της MTK Budapest, της ήρθε η κλήση για την Εθνική Γυναικών.

Η 23χρονη κεντρική, μιλώντας στην κάμερα του volleyball.gr αναφέρθηκε στην προετοιμασία στην Πορταριά και στον ανταγωνισμό που υπάρχει στις προπονήσεις με τις Γιώτα, Λαμπρούση και Εμμανουηλίδου.

«Υπάρχει ενθουσιασμός από όλες τις αθλήτριες. Προσπαθούμε να συντονιστούμε με τα βάρη, τις προπονήσεις για να βρούμε ρυθμό ως ομάδα και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Είμαστε όλες κουρασμένες από την σεζόν που ολοκληρώθηκε, όμως το προσπερνάμε αυτό.

Το σημαντικό είναι ότι είμαστε όλες εδώ και προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός με τις αθλήτριες που ήταν ήδη στην Εθνική και αγωνίζονται στη θέση μου, όμως δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε μέρα. Είναι η Κατερίνα Γιώτα, η Τζίνα Λαμπρούση, η Μελίνα Εμμανουηλίδου και όλες προσπαθούμε για να δείξουμε τις δυνατότητές μας».

Για το μέλλον της: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα είμαι του χρόνου στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο».

Media

Σχετικά άρθρα

  • Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου: «Με το κ. Γκάιτς πιστεύω πως μπορώ να ανέβω επίπεδο»
    Το πρώτο βραβείο MVP στον δεύτερο χρόνο της στο ελληνικό πρωτάθλημα κατέκτησε η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου. Η 24χρονη διεθνής κεντρική ήταν η κορυφαία του ΑΟ Θήρας στη νίκη με 3-0 σετ επί του Πανναξιακού στη Σαντορίνη και μόλις ενημερώθηκε για την ανάδειξή της ως η πολυτιμότερη της 4ης αγωνιστικής, εξέφρασε την έκπληξη της.
  • Σπουδαία ενίσχυση του ΑΟ Θήρας με Χατζηευστρατιάδου
    Στις Κυκλάδες παρέμεινε η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, καθώς από την Νάξο μετακινήθηκε στην Σαντορίνη. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Volleynews.gr που απο τις 6/6 είχε επισημάνει την απόκτηση της διεθνής κεντρικής από τον ΑΟ Θήρας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ