1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-07-2017 21:39

Γκούντας: «Να πάρουμε εμπειρίες και αυτοπεποίθηση»

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Γκούντας λίγο πριν την πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παγκορασίδων τόνισε:
«Είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό βόλεϊ -που όπως και στους παμπαίδες- έτσι και στις παγκορασίδες λαμβάνει μέρος στο πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μια παρουσία πολύ σπουδαία παρουσία για τις αναπτυξιακές ηλικίες. Από εκεί και πέρα, αυτό που προσδοκούμε είναι να μείνουν τα κορίτσια αυτά στο άθλημα και να στελεχώσουν αργότερα την Εθνική γυναικών» ενώ αναφορικά με τις ομάδες που θα κληθεί να αναμετρηθεί η «γαλανόλευκη» είπε:

«Δεν έχουμε κάποιο στίγμα για τις ομάδες, δηλαδή σε τι αγωνιστικό και αθλητικό επίπεδο βρίσκονται. Υπάρχουν ομάδες που έχουν μια παιδεία. Παιχνίδι με παιχνίδι θα βλέπουμε. Το βασικό σε αυτές τις μικρές ηλικίες είναι η διαχείριση των συναισθημάτων. Έχουμε πει στα κορίτσια να κάνουμε πράξη όσα κάναμε τις τρεις βδομάδες σκληρής προετοιμασίας και από εκεί και πέρα όπου μας βγάλει. Πάμε να πάρουμε εμπειρίες, αυτοπεποίθηση και να κάνουμε το ό,τι καλύτερο».

4 σχόλια

  • Comment Link ΘΦΗΦ Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017 11:43 posted by ΘΦΗΦ

    ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΛΙΓΑ ΚΑΛΑΘΙΑ!!!!! ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΕΙΔΑΜΕ ΚΣΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ......ΤΩΝ ΠΡΟΝΗΤΑΡΑΔΩΝ!!!!!

  • Comment Link Ισνογκουτ Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017 12:47 posted by Ισνογκουτ

    Εκει στην επιτροπη δεν εχουν καταλάβει οτι οι εθνικές ομάδες δεν πανε για αποκτηση εμπειριών - υπάρχουν τα φιλικα παιχνίδια για αυτό- αλλά για κατάκτηση βστοχων. Οπότε δεν πατε σπίτι σας λεω εγω να βλέπετε βόλεϊ από τη τηλεόραση τουλάχιστον. Ασχετοι ε ασχετοι και φωτογραφοι μπλογκ....

  • Comment Link Elem Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017 07:00 posted by Elem

    Η εκδρομή για αυτόν έχει ξεκινήσει από την Λακωνία

  • Comment Link ΠΡΙΑΜΟΣ Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 19:25 posted by ΠΡΙΑΜΟΣ

    Α ΚΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ