1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-07-2017 11:38

Η εταιρία Condito στηρίζει την Εθνική Παγκορασίδων

Ένα «σύμμαχο» στο ταξίδι της στη Σόφια θα έχει η Εθνική παγκορασίδων στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (21-29 Ιουλίου). Ο λόγος για την εταιρία Condito –μια εκ των κορυφαίων εταιριών τροφίμων στην Ελλάδα- που υποστηρίζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Μάλιστα, εκ μέρους της εταιρίας η διευθύντρια Marketing της Condito έστειλε το μήνυμά της στην «γαλανόλευκη» αποστολή: «Ευχόμαστε ολόψυχα, καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα!»

Λίγα λόγια για την Condito

Η εταιρεία Condito δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων από το 1979 και κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στην αγορά στον τομέα της παραγωγής μουστάρδας, κέτσαπ, μαγιονέζας και σαλατών. Κατέκτησε πολύ γρήγορα την κατηγορία των Ho.Re.Ca. προϊόντων και σύντομα επικράτησε και στο χώρο της λιανικής ενώ αυτή τη στιγμή παράγει τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας των περισσότερων αλυσίδων λιανικής πώλησης στην Ελλάδα.

Σήμερα, η παραγωγή της Condito ανέρχεται σε 10.000 τόνους προϊόντων ετησίως.

Βασικός στόχος της εταιρίας είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και υπηρεσιών, η άμεση εξυπηρέτηση, η συνέπεια και η τήρηση των δεσμεύσεων απέναντι στον πελάτη.

Όντας μια από τις κορυφαίες εταιρίες τροφίμων στην Ελλάδα, η Condito, είναι πρωτοπόρος και στον τομέα των εξαγωγών με παρουσία σε πάνω από 20 χώρες και φιλοδοξεί να επεκτείνει τους τομείς της δραστηριότητάς της ακόμη περισσότερο σε νέες αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Condito A.E.B.E. – Βιομηχανία Τροφίμων
NB 6, ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου
57 022, Θεσσαλονίκη
Τ.: +30 2310 795 055
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.conditofoods.com


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ