1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-07-2017 22:05

Νανάς: «Θα το θυμούνται για μια ζωή»

Μετά από την ήττα από την Τουρκία με 3-2 στον τελευταίο αγώνα του ομίλου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ο προπονητής της Εθνικής Παμπαίδων Στέφανος Νανάς είπε:


«Αυτό που καταφέραμε σήμερα ήταν πολύ τα δύσκολο και πιστεύω –όπως και είπα στα παιδιά- ότι θα το θυμούνται για μια ζωή αφού μπροστά σε 1500 φιλάθλους που υποστήριζαν τους οικοδεσπότες, αν και βρεθήκαμε πίσω με 2-0, γυρίσαμε τέτοιο παιχνίδι. Βρήκαμε το σθένος και ψυχικά αποθέματα και γυρίσαμε την αναμέτρηση με αποτέλεσμα ο αντίπαλο να αγχωθεί. Το τάι μπρέικ το χάσαμε στην κυριολεξία στις λεπτομέρειες. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας, κάθε ματς η ομάδα παίζει όλο και καλύτερα. Το όφελος είναι τεράστιο για όλα τα παιδιά αφού οι εμπειρίες είναι πολύτιμες για τη συνέχεια. Είμαστε στην 8αδα, είναι σημαντικός στόχος που υπήρχε από την αρχή. Θα ξεκουραστούμε, θα ανασυνταχθούμε και θα περιμένουμε σε λίγο να μάθουμε τον αντίπαλό μας».

Περισσότερα από την κατηγορία: « Τουρκία - Ελλάδα 3-2 Ελλάδα - Λευκορωσία 0-3 »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ