1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-06-2017 00:40

Αρσενιάδης: «Χτίζουμε μία φιλοσοφία για το μέλλον»

Για τις προσδοκίες που μπορεί να δημιουργεί η εμφάνιση με την Ισπανία για την επόμενη φάση της διοργάνωσης ρωτήθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Αρσενιάδης, ο οποίος απάντησε ότι «δεν μένουμε σε προσδοκίες.
Χτίζουμε μια φιλοσοφία για το μέλλον. Είμαστε μια τεχνική ομάδα, η οποία υστερεί στο φιλέ και είναι τα τεχνικά μας στοιχεία που θα πρέπει να προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε παραπάνω. Να δώσουμε πίεση στην άλλη ομάδα μέσω του σέρβις, να κερδίσουμε φάσεις με έξυπνα χτυπήματα και προπάντων να μην κάνουμε λάθη. Αυτό το σχήμα της ομάδας έκανε πολλά από αυτά τα πράγματα και γι’ αυτόν τον λόγο πίστεψε ότι μπορεί να τα καταφέρει και έβγαλε ενέργεια».

Παράλληλα, σημείωσε ότι «βγάλαμε πολλά συμπεράσματα, είδαμε ότι η ομάδα μπορεί να κάνει τα πράγματα που ζητάμε και είχαμε μια ξεχωριστή ενέργεια στην πίσω ζώνη, που μας έδωσε ώθηση και θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Κάποιες κρίσιμες φάσεις και κάποια κρίσιμα λάθη μας στέρησαν μια μεγάλη ανατροπή και μια μεγάλη έκπληξη στο τουρνουά. Το τρίτο σετ ήταν πολύ κρίσιμο και η κόκκινη κάρτα μας στοίχισε. Επίσης, πρέπει να κρατήσουμε τις μεγάλες επιστροφές που κάναμε, όταν ενώ βρισκόμασταν πίσω στο σκορ, βρίσκαμε ρυθμό. Ήταν ένα σχήμα χωρίς διαγώνιο ουσιαστικά, με τον Ραφαήλ (Κουμεντάκη) να παίζει σε μια πολύ δύσκολη θέση, μια θέση που δεν ξέρω αν την έχει ξαναπαίξει στο παρελθόν και παρόλα αυτά η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά με τον συγκεκριμένο παίκτη να δίνει μεγάλη ώθηση στο σέρβις».

1 σχόλιο

  • Comment Link Αιχμηρός Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 06:24 posted by Αιχμηρός

    Μαζί σου την χτίζουμε; Δε νομίζω!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ