1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-04-2017 01:03

Γκούντας: «Σαν να... κόπηκε το νερό»

Μετά την ήττα με 3-2 από την Ουκρανία στον πρώτο αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ο προπονητής της Εθνικής Παγκορασίδων, Κώστας Γκούντας ανέφερε:
«Είχαμε πει ότι παίζουμε τρεις τελικούς. Τα παιδιά αυτά είναι μικρά 13-14 ετών και δεν έχουμε παίξει ξανά τέτοια παιχνίδια με ένταση αλλά και τη βαρύτητα που έχει η φανέλα με το εθνόσημο. Μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση το ματς σαν να σκύψαμε να πιούμε νερό και κόπηκε το νερό αλλά εδώ αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι έχουμε να διαχειριστούμε παιδιά. Συνεχίζουμε με στόχο να καταφέρουμε ό,τι το καλύτερο».

5 σχόλια

  • Comment Link Stavros Kavaratzis Σάββατο, 22 Απριλίου 2017 14:52 posted by Stavros Kavaratzis

    Φίλοι του Βολλευ και δή της Εθνικής Ομάδας..θεωρώ ότι δεν είναι σωστό την ώρα που οι ..μικρές μας μάχονται όλοι εμείς να ..βγάζουμε την χολή μας..ΌΛΟΙ κρίνονται ναι αλλα μετά τους αγώνες τώρα όλοι είμαστε Εθνική Ομάδα Παγκορασιδων και στηρίζουμε τόσο τους προπονητές και πολυ περισσότερο τις Αθλήτριες που είναι εξαιρετική φουρνιά..Καλη Επιτυχία λοιπόν κορίτσια καλη επιτυχία Κώστα και Ανέστη keep walking .
    Σταυρός Ι Καβαρατζης

  • Comment Link Damian Σάββατο, 22 Απριλίου 2017 11:21 posted by Damian

    Θα ειχε ενδιαφερον να μας πεις ΑΛΕΞ τι σκεφτοσοτν οτι θα γραψεις οταν κερδιζαμε 2-0.μαλλον παρακαλαγες να χασει η Εθνικη.

  • Comment Link Blackman Σάββατο, 22 Απριλίου 2017 10:51 posted by Blackman

    Σοβαρά τώρα, αν οι γονείς της Τσιγκαροπουλου σας κανουν μήνυση θα φταίνε; Πόση ανευθυνότητα πια; (Για αυτούς που ξέρουν)

  • Comment Link Blackman Σάββατο, 22 Απριλίου 2017 08:33 posted by Blackman

    Γκουντα, πάρε την ΕΥΔΑΠ στο 1022

  • Comment Link ΑΛΕΞ Σάββατο, 22 Απριλίου 2017 06:17 posted by ΑΛΕΞ

    Γκούντας κύριοι. Ενα νέο αστέρι ανατέλει στις εθνικές ομάδες...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ