1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-04-2017 17:03

Δύο εκδηλώσεις από τον ΣΦΕΕΟΠ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31/3 η ΓΣ του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης (ΣΦΕΕΟΠ), όπου μεταξύ άλλων αποφασίστηκαν δύο εκδηλώσεις προς τιμήν των Εθνικών ομάδων. Αναλυτικά:
Την Παρασκευή 31 Μαρτίου διεξήχθη η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης.

Στην αρχή της Γ. Σ. τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ευγενίας Παπαγεωργίου, ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου.

Κατά την διάρκεια της διαδικασίας εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, ενώ αποφασίστηκε η επόμενη δράση ενίσχυσης Εθνικών ομάδων από τον ΣΦΕΕΟΠ να αφορά αναπτυξιακή εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ.

Παράλληλα ανακοινώθηκε και η διεξαγωγή δυο εκδηλώσεων:

Η πρώτη προγραμματίζεται για τον Μάιο και αφορά στους πρωτοπόρους της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Ανδρών, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την πρώτη επίσημη συμμετοχή σε διεθνή διοργάνωση της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Ανδρών.

Η δεύτερη προγραμματίζεται για το φθινόπωρο και θα αποτελεί εκδήλωση τιμής στην ομάδα της Γάνδης, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βόλεϊ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ