1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-12-2016 22:46

Προπονήθηκε η προεθνική Κορασίδων στη Μίκρα (photos)

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας
Υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής ομάδας Δημήτρη Φλώρου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13/12/2016 το απόγευμα στο γήπεδο της Μίκρας, η συγκεντρωτική προπόνηση των παικτριών της προεθνικής ομάδας Κορασίδων από το γκρουπ της Θεσσαλονίκης.



Ο κορμός της ομάδας αποτελείται από την περσινή ομάδα των Παγκορασίδων και θα λειτουργήσει με το περσινό μοντέλο, δηλαδή με ένα γκρουπ στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη με μία προπόνηση ανά δύο βδομάδες το κάθε γκρουπ. Στο τέλος θα γίνει η τελική επιλογή ενόψει των προκριματικών για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στις 12 Ιανουαρίου 2017 στην Κροατία.

Δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση η Αλεξάκου Ευφροσύνη (ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης) λόγω του σημερινού αγώνα Νεανίδων μεταξύ των ομάδων Άρης - Μακεδόνες Αξιού ώρα 21:30 για την δεύτερη φάση καθώς και οι αθλήτριες από την Αργώ Βόλου. Είχαν προσκληθεί οι εξής παίκτρες: Ευφροσύνη Αλεξάκου (ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης), Όλγα Πετρινόλη (ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης), Ελένη Μπάκα (ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης), Σταματία Κυπαρίσση (ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης), Μαγδαληνή Τσιγκαροπούλου (ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης), Δήμητρα Τζιαρλή (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου), Φοίβη- Πολυξένη Καρατζόγλου (ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων), Άννα Φλαμουρίδου (ΑΟ Καβάλα), Ανδρομάχη Τσιόγκα (ΑΣ Ποσειδών Βέροιας), Ελισάβετ Ηλιοπούλου (Χ.Α.Ν.Θ), Έλενα Λεονταρίδου (Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου), Βασιλεία Στεφανοπούλου (ΑΣ Καμπανιακός), Μαρία Τσιτσιγιάννη (Α.Σ. B.V. «Aργώ» Βόλου), Ελίνα Γερολυμάτου (Α.Σ. B.V. «Aργώ» Βόλου), Μαρία-Ιωάννα Καλαπόδα (Α.Σ. B.V. «Aργώ» Βόλου).

20161213 153047.jpgG.G

 

20161213 153052.jpgG.G

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ