1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-09-2016 20:05

Κιόση: «Τα αποτελέσματα μας αδικούν»

Η αρχηγός της Εθνικής Ελένη Κιόση αναφέρθηκε για την προσπάθεια που έκανε η Ελλάδα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού, ενώ στάθηκε και στα πολλά προβλήματα που υπήρχαν από την αρχή της προετοιμασίας.
"Σήμερα ήταν το τελευταίο παιχνίδι μας, σε μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε να κάνουμε έχοντας τα... λιγότερα δυνατά. Νομίζω ότι τα αποτελέσματα κάπου μας αδικούν στο τι θα μπορούσαμε να κάνουμε. Ευχαριστημένη δεν μπορώ να είμαι, σίγουρα προσπαθήσαμε αλλά δεν είχαμε πολύ καιρό στην διάθεση μας, ούτε ο προπονητής για να μας φτιάξει, ούτε εμείς για να είμαστε τελείως έτοιμες, αλλά ήρθαμε εδώ και προσπαθήσαμε. Έστω και έτσι, ήρθαμε, δώσαμε το καλύτερο που μπορούσαμε στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή και σίγουρα υπάρχει στεναχώρια γιατί πραγματικά θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει διαφορετικά τα πράγματα".

Μερτέκη: «Δεν μας βγήκαν αυτά που δουλέψαμε»

Όσον αφορά την Ευαγγελία Μερτέκη, η οποία είχε θετικό πρόσημο και σήμερα και ειδικά στο 1ο σετ, ανέφερε: "Ήμασταν πολύ κοντά στο σημερινό παιχνίδι, ωστόσο πληρώσαμε τα λάθη που κάναμε και χάσαμε την αναμέτρηση. Μας πίεσαν αρκετά στην υποδοχή, προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι, ωστόσο δεν μας βγήκαν αυτά που δουλέψαμε. Γενικά στο δεύτερο τουρνουά πήγαμε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο, κρατάμε την προσπάθεια που κάναμε εδώ στην Σλοβενία και με οδηγό αυτήν, θα συνεχίσουμε".

Καλαντάτζε: «Έτοιμη στο μέλλον να βοηθήσω περισσότερο»

Την πρώτη της συμμετοχή σε επίσημο τουρνουά με την "γαλανόλευκη" έκανε η Άννα Καλαντάτζε, η οποία ανέφερε για τον σημερινό αγώνα πως: "Είμαι στεναχωρημένη που δεν καταφέραμε να πάρουμε νίκη σε αυτά τα τρία παιχνίδια, γιατί όλα τα κορίτσια κάναμε μεγάλη προσπάθεια και ήμασταν άτυχες σε κάποια σημεία των αγώνων".

Ερωτηθείς για την δική της πρώτη συμμετοχή με την Εθνική, είπε: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την πρώτη μου επίσημη συμμετοχή με την Εθνική, ήταν το πρώτο τουρνουά που συμμετείχα. Μου δόθηκε χρόνος συμμετοχής από τον τεχνικό μας, προσπάθησα και εγώ από την πλευρά μου για το καλύτερο και εύχομαι στο μέλλον να εμφανιστώ ακόμα πιο έτοιμη ώστε να βοηθήσω την χώρα μας".

3 σχόλια

  • Comment Link nikos1 Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 08:18 posted by nikos1

    με την βεργιδου θα κερδιζαμε την λευκορωσια και αν επαιζε και η κωνστατινιδου θα κερδιζαμε την σερβια και την ιταλια πανευκολα

  • Comment Link pao29 Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 07:39 posted by pao29

    και παλι θα εχαναν αλλα η ασυλια που εχουν καποιες παικτριες ειναι προκλητικη...τι εχει η βεργιδου,γιωτα,κων/δου ,λαμπρινιδου κλπες και δεν ακολουθησαν την εθνικη;;;οποια γουσταρει κανει οτι γουσταρει... μαυροματη μαγκα, αυτα δεν σε ενοχλουν;;;αντε να φυγεις να ησυχασουμε...

  • Comment Link κωσταςπ. Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 11:05 posted by κωσταςπ.

    Kοιταξε να δεις pao29 απο την Μαλασαι εχασαν δεν την λες και μεγαλη ομαδα την Λευκορωσια κατι αλλο συμβαινει δηλαδη αν επαιζαν κωνσταντινιδου βεργιδου βασιλαντωνακη θα ειχαμε προκριθει;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ