1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-09-2016 23:13

Ο αθλητικός εγωισμός και η πρωτάρα Καλαντάτζε

Ο στόχος της πρόκρισης έχει χαθεί για την Εθνική Γυναικών, με τον Τάκη Φλώρο να τονίζει πως η ομάδα ήρθε για μία καλή παρουσία. Αντίθεταμ η πρωτάρα Άννα Καλαντάτζε δήλωσε ενθουσιασμένη για την πρώτη της παρουσία στην Εθνική Γυναικών.

«Πηγαίνουμε για το δεύτερο τουρνουά που είναι στα πλαίσιο της πρόκρισης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, βάση της δυναμικής των ομάδων που έχουμε άποψη και τον αποτελεσμάτων που φέραμε, η πρόκριση φαίνεται κάτι πολύ μακρινό» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τάκης Φλώρος και συμπλήρωσε πως: «Παρόλα αυτά ο στόχος μας είναι να είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα, υπάρχει αθλητικός εγωισμός και ήρθαμε εδώ για να κάνουμε μια καλή παρουσία».

«Ενθουσιασμένη, μεγάλη όρεξη να βοηθήσω»

Από την πλευρά της η Άννα Καλαντάτζε, που συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην Ελληνική αποστολή, σημείωσε: «Πρώτα από όλα εύχομαι να ολοκληρώσουμε το τουρνουά χωρίς προβλήματα. Από εκεί και πέρα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είναι η πρώτη μου επίσημη αποστολή με την Εθνική, έχω μεγάλη όρεξη για να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα μας, κόντρα στις άλλες Εθνικές. Ελπίζω να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Μπορεί στο 1ο τουρνουά να μην πήραμε τα αποτελέσματα που θα θέλαμε, ωστόσο είμαστε εδώ για να παλέψουμε για τις όποιες βαθμολογικά ελπίδες έχουμε».

1 σχόλιο

  • Comment Link pao29 Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 08:13 posted by pao29

    η ελπιδα δεν πεθαινει ποτε...keep walking floros...καταπληκτικες οι επιλογες σου για την εθνικη...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ