1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-09-2016 12:57

Πετρέας: «Είμαστε όλοι μια γροθιά»

Αποστολή στην Κοζάνη: Τίμος Αθανασόπουλος

Ο Γιώργος Πετρέας μιλώντας στο volleynews.gr σχολιάζει για το τι κρατάει και τι θέλει να ξεχάσει από αυτό το τριήμερο στην Κοζάνη, τονίζει πως φέτος είναι η χρονιά της Εθνικής και θέλησε να ευχαριστήσει τον συγκλονιστικό κόσμο της πόλης.
«Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε για πρώτη φορά πολύ δυνατά και πήραμε τα 2 πρώτα σετ. Μην ξεχνάμε ότι η Ουκρανία είναι μία πολύ καλή ομάδα, παλεύει μέχρι και τον τελευταίο πόντο. Μας πίεσαν, συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Κρατάμε την αντίδραση στο τάι μπρέικ που πήραμε την διαφορά και πήραμε μία τεράστιας σημασίας νίκη για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Βέλγιο».

Για το τι κρατάει η Εθνική από το τουρνουά στη Κοζάνη: «Πρέπει να δουλέψουμε τα λάθη μας, έχουμε κάνει αρκετά αλλά θεωρώ ότι έχουμε μία σοβαρότητα σαν ομάδα, αφήσαμε γρήγορα πίσω την ήττα από το Βέλγιο και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε εμπειριά, πάθος και θέλω να πιστεύω ότι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο η πρόκριση θα έρθει είτε απευθείας είτε μέσω των μπαράζ».

Για το αν είναι η χρονιά της Εθνικής: «Το 2013 χάσαμε την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό μέσα από τα χέρια μας με κάποιους διαφορετικούς παράγοντες. Δουλεύουμε πάρα πολύ παρά τα προβλήματα, δεν έχει βγει τίποτα προς τα έξω. Η ομάδα είναι μία γροθιά, έχουμε αφήσει τα προβλήματα έξω και νομίζω ότι αυτό χαρακτηρίζει την ομάδα, ότι είμαστε όλοι ένα».

Τέλος ο Γιώργος Πετρέας θέλησε να ευχαριστήσει την φιλοξενία της Κοζάνης: «Ότι και να πω είναι λίγο. Η επαρχία αγαπάει την Εθνική ομάδα, διψάει να βλέπει αθλητές τέτοιου επιπέδου αλλά αυτό που γίνεται στη Κοζάνη δεν έχει προηγούμενο. Δεν είχα ξανάρθει αλλά από τον Ιούνιο έχει μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη μου, όλη αυτή η αγάπη που δεχόμαστε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ