1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-09-2016 22:20

Φλώρος: «Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα»

Την περιορισμένη αποτελεσματικότητα της Εθνικής, παραδέχτηκε με την ολοκλήρωση του αγώνα ο Τάκης Φλώρος, εστιάζοντας και στη δυναμική της Τσεχίας.
Αποστολή στο Μπρνο: Ρούλα Αβραμίδου

«Παίζαμε και το ξέραμε, με μια καλύτερη ομάδα. Κάποια πράγματα, όμως, έπρεπε να τα κάνουμε καλύτερα. Πρέπει να αναλύσουμε τα λάθη μας, όπως στο μπλοκ, που είχαμε 4 με 8 δικά τους και να τα διορθώσουμε», είπε, αρχικά. Πρόσθεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, λέγοντας: «Η ικανότητα της εθνικής είναι πάντα να αφήνει το κάθε παιχνίδι, είτε είναι αυτό μετά από ένα θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα και να πηγαίνει παρακάτω. Το ίδιο θα κάνουμε και στην προκειμένη. Η ομάδα θα παλέψει για ό,τι καλύτερο».

«Ούτε στο μισό»

Η Αθηνά Παπαφωτίου, με τη σειρά της, επισήμανε: «Δεν ήταν καλό το παιχνίδι για μας, άσχετα με το τι έκανε η Τσεχία. Δεν παίξαμε ούτε στο μισό από όσο μπορούμε. Σίγουρα, βέβαια, σε περιορίζει και ο αντίπαλος, αλλά νομίζω η εμφάνισή μας δεν ήταν αυτό που θα μπορούσε να έχουμε. Δεν ανταποκριθήκαμε όσο θα έπρεπε. Δε θα μας επηρεάσει το αποψινό αποτέλεσμα, τελείωσε ένας αγώνας, πάμε στον επόμενο». 

Πρόσθεσε λέγοντας: «Χαρήκαμε που είδαμε Ελληνες φιλάθλους, είναι όμορφο, ειδικά όταν παίζεις εκτός χώρας, να βλέπεις δικό σου κόσμο στην κερκίδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ