1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
13-09-2016 18:31

Φλώρος: «Θα το παλέψουμε!»

Το γεγονός πως έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα στα φιλικά με το Μαυροβούνιο τόνισε ο προπονητής της Εθνικής Τάκης Φλώρος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στην δυναμικότητα των αντιπάλων μας ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα παρόλες τις απουσίες θα κάνει το καλύτερο δυνατό. Εκτός αγώνων θα μείνει η Νομικού λόγω ενοχλήσεων στον ώμο.

Αναλυτικά:

«Κάναμε μια σειρά από τρία φιλικά παιχνίδια με το Μαυροβούνιο τα όποια τελικά ήταν πολύ χρήσιμα για την ομάδα μας. Οι αθλήτριες είχαν καιρό να μπουν σε ρυθμούς αγώνα. Πάμε τώρα να αντιμετωπίσουμε κάποιες ομάδες, θεωρητικά, καλύτερες από εμάς.»

Γνωρίζουμε λίγα πράγματα για αυτές τις ομάδες. Ποιος μπορεί να είναι ο στόχος της Εθνικής σε αυτά τα προκριματικά;

«Και οι τρεις ομάδες είναι υψηλότερης δυναμικότητας από εμάς, γιατί να το κρύψουμε άλλωστε; Τίποτα δεν μας εμποδίζει όμως να πάμε και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει. Δουλέψαμε πολύ, με αρκετές απουσίες.»

Είδαμε την Ελένη Κιόση να αγωνίζεται κανονικά. Σε τι κατάσταση βρίσκεται και αυτή και η Μαρία Νομικού;

«Για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε η Κιόση. Η Νομικού δυστυχώς δεν θα μπορέσει να έρθει στα προκριματικά. Βέβαια έχουμε και άλλες απουσίες, 5 από τις 6 της προηγούμενης ομάδας. Δεν πειράζει, θα το παλέψουμε!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ