1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-07-2016 17:39

Καλή εμφάνιση και νίκη με 3-0 της Εθνικής Παγκορασίδων επί του Μαυροβουνίου

Την πρώτη της νίκη πέτυχε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Παγκορασίδων, που διεξάγεται στο Καζανλάκ της Βουλγαρίας, η Εθνική ομάδα που επικράτησε με 3-0 του Μαυροβουνίου.
Μετά την ήττα της πρεμιέρας από την πολύ ισχυρή Σερβία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σήμερα εμφανίστηκε πολύ καλύτερο και πήρε δίκαια τη νίκη.

Μάλιστα στο τρίτο σετ χρειάστηκε να κάνει και την ανατροπή καθώς το Μαυροβούνιο προηγήθηκε με 16-12, αλλά η είσοδος της Βικτώριας Παπαδοπούλου και η πίεση από το σερβίς μας επέτρεψαν να τρέξουμε ένα σερί 13-6 για το τελικό 25-22.

Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-17, 25-22)

ΕΛΛΑΔΑ (Γκούντας) Κυπαρίσση 9 (8/21 επ., 1 άσο, 29% υπ. – 06% άριστες), Τσιγκαροπούλου 15 (11/34 επ., 3 άσοι, 1 μπλοκ), Αντύπα 8 (6/23 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ, 14% υπ. – 00% άριστες), Βενέτη 4 (1/3 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ), Αρμούτζη 2 (1 άσο, 1 μπλοκ), Κατσαρού 5 (1/2 επ., 1 άσο, 3 μπλοκ), Περτινόλη –λ (36% υπ. – 07% άριστες) / Παπαδοπούλου Β. 2 (2/6 επ.)

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Μοσόνισιτς) Πρέλεβιτς 10 (6/11 επ., 1 άσο, 3 μπλοκ), Κόστιτς 2 (2/21 επ., 21% υπ. – 14% άριστες), Σούσιτς 1 (1 μπλοκ), Κρικάλοβιτς 2 (0/4 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Βούκσεβιτς 2 (2/13 επ.), Τουσέβλιακ 7 (6/23 επ., 1 μπλοκ, 43% υπ. – 36% άριστες), Ντζόνοβιτς –λ (37% υπ. – 15% άριστες) / Πεπιόνοβιτς, Ρογκάνοβιτς 4 (4/10 επ.), Λάμποβιτς, Βουκοσλάβτσεβιτς, Γκλομπάρεβιτς 2 (1/1 επ., 1 άσο).

Γκούντας: «Κάθε μέρα θα είμαστε καλύτεροι»

«Όπως είχα πει και μετά το παιχνίδι με την Σερβία, εμείς παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτερη σαν ομάδα και σήμερα το δείξαμε. Φυσικά παίζαμε με έναν αντίπαλο που δεν ήταν του επιπέδου της Σερβίας, που μαζί με την Τουρκία και ίσως την Ρουμανία ξεχωρίζουν, ωστόσο δείξαμε αρκετά θετικά στοιχεία, ενώ είναι πολύ σημαντικό το ότι ανατρέψαμε το εις βάρος μας σκορ στο τρίτο σετ», τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Γκούντας.

Σχετικά άρθρα

10 σχόλια

  • Comment Link elem Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 10:58 posted by elem

    Γενικά υπήρχαν πολλά πράγματα που δεν ήταν και πολύ κατανοητά τόσο στις επιλογές όσο και στην βασική εξάδα. Παιδιά που δεν παίζουν καν βασικά στις ομάδες τους να ξεκινάνε όλα τα ματς, παιδιά με λιγότερο τεχνική κατάρτιση (βήματα μπλοκ, τεχνικά χτυπήματα, πλασέ), παιδιά με λιγότερες αγωνιστικές εμπειρίες βρέθηκαν να κολυμπάνε στα βαθιά. Δεν ξέρανε πως να κάνουν ζέσταμα στο φιλέ (ήμαρτον), πως χαιρετάμε τους διαιτητές στο τέλος κλπκλπ. Αλλά δεν φταίνε τα παιδιά. Αλλοι πρέπει να μπορούν να καθοδηγήσουν και να στηρίξουν και να δοκιμάσουν σχήματα. Τίποτα από αυτά δεν έγινε, ούτε εντός αλλά ούτε και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ούτε team bonding ούτε βοήθεια σε επίπεδο ψυχολογίας (μια βόλτα αυτά τα παιδιά δεν μπορούσαν να πάνε;) Κλεισμένα μεταξύ ξενοδοχείου και γηπέδου πως θα αδειάσει το μυαλό τους; Τι να λέμε τώρα. Είμαστε πολύ πίσω σε όλους τους τομείς. Εγινε συνέδριο για την πετοσφαίρηση στα ΤΕΦΑΑ είχαμε 4 ομιλίες για την ψυχολογία αλλά τελικά ούτε σε αυτό δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε τις σύγχρονες τάσεις.

  • Comment Link pao29 Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016 14:59 posted by pao29

    ποιος φλωρος, καρδερινα και σπινος ρε παιδια;;;ποιος αφελης περιμενει με αυτους να γινει επιτυχια;;;ξυπνηστε ρε κοιμισμενοι...

  • Comment Link htdyvj Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 20:42 posted by htdyvj

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ????ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!! ΜΕΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΩΡΑ!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥ ΔΙΑΝΟΙΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ!! ΕΛΕΟΣ

  • Comment Link ftklo Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 18:25 posted by ftklo

    ΚΥΡΙΕ ΦΛΩΡΕ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΕΧΕΤΑΙ ΑΔΙΚΗΣΗ ΠΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΤΟΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ.ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΠΙΟ ΜΕΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑΥΡΟΥΒΟΥΝΙΑ...Λ.. .ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ.ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΑΣΙΖΕΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΟΝ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΥΨΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ???? ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΠΙΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ.ΚΡΙΜΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΑΦΑΓΟΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!! ΣΣΟΒΑΡΕΦΤΕΙΤΕ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ....ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ??

  • Comment Link Κουλόπουλος Γιάννης Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 17:13 posted by Κουλόπουλος Γιάννης

    Τι να πω. Η βλακεία είναι ανίκητη. Έχουμε ηττηθεί. Φίλε μου μικρονοικέ η θρασυδειλία και η σκοπιμότητα κρύβονται πίσω από την ανωνυμία. Η δική μου η άποψη είναι καλοπροαίρετη. Γι αυτό κι επώνυμη. Και φυσικά χαίρομαι και για τις μικρές και για την νίκη. Αλλά τώρα πρέπει να τα πει κανείς. Με την Σερβία λόγω της διαφοράς δυναμικότητας αλλά και της ήττας θα ήταν άστοχο και απρεπές.

    Είχα λοιπόν την ευκαιρία να παρακολουθήσω για λίγο και το Τουρκία-Ελλάδα. Επιμένω ότι δεν υστερούμε σε μπόι αλλά σε υποδοχή. Μαθαίνουμε το αλφάβητο και ξεχνάμε το Αα. Λίγο καλύτερη πρώτη μπάλα από όλες τις μικρές και θα ήμασταν πολύ πιο ποιοτικοί, πιο ανταγωνιστικοί. Δεν λέω κάτι καινούργιο. Δεν υπονοώ ότι φταίνε ούτε οι μικρές, ούτε οι ομοσπονδιακοί. Κάθε άλλο. Η δουλειά πρέπει να γίνει στα σωματεία. Αλλά δεν μπορεί να μην υπάρχει τρόπος να βελτιωθούν όλες οι μικρές, σε όλα τα σωματεία με κάποια μορφής ολιστικό εθνικό προγραμματισμό σε αυτό το κομμάτι. Ώστε να το λύσεις. Μια κι έξω. Να φτιάξεις την νέα φουρνιά χωρίς αυτό το γρέζι, αυτό το ελάττωμα. Για φανταστείτε να είχαμε μια Μερτέκη, μια Νομικού, μια Χαντάβα, μια, μια... με καλύτερη υποδοχή. Φανταστείτε λίγο αυτήν την Εθνική.
    Αλλα βρε αδερφέ εγώ δεν έχω παίξει βόλευ και ας πούμε ότι δεν δικαιούμαι για να ομιλώ, ούτε άποψη να έχω. Που και έχω και είναι και ρεξικέλευθη, αλλά δεν είναι της παρούσης. Όλοι εσείς οι φωστήρες που έχετε παίξει τι γνώμη έχετε? Όλοι εσείς με την βαρύνουσα άποψη τι νομίζετε ότι πρέπει να γίνει? Πως θα γίνουμε καλύτεροι? Γιατί δεν νομίζω ότι δεν τα βλέπεις. Ίδιες ηλικίες, άλλες αθλητικές δεξιότητες οι Σέρβες και οι Τουρκάλες. Θα κάνετε κάτι ή θα σφυρίζετε αδιάφορα ως άλλοι παντογνώστες βούδες που τα ξέρουν όλα και είναι μόνιμα σε καταστολή, αφημένοι στην αιώνια νιρβάνα τους. Ξυπνήστε όλοι σας και κάντε κάτι. Προτείνετε, δράστε. Κι αν δεν ακούγεστε, δημοσιοποιείστε την άποψή σας. Γι αυτό υπάρχει η δημοσιογραφία.

    Αντιπαρέρχομαι τις προσωπικές αιχμές και δεν ανταποδίδω αυτά που σου αξίζουν (άλλωστε καταφέρνεις μια χαρά να εκτίθεσαι και μόνος σου) προς χάριν της κόρης μου που του χρόνου μετά από 4 κατακτήσεις Πρωταθλημάτων σε 4 χρόνια, μία 4η και δύο 2ες θεσεις σε Πανελλήνια πρωταθλήματα με το Αιγάλεω και 2 βραβεία MVP θα είναι Γ' Λυκείου και ψάχνει πως και πως ομάδα και ομάδα δεν βρίσκει. Σε προτρέπω να ψάξεις στο λεξικό την λέξη "παντελόνια" στο "μτφ" μπας και καταλάβεις τι σημαινει ανδρισμός και τι απύθμενη εμπάθεια (για να μην πω τίποτε άλλο) κουβαλάς. Και κυρίως όταν απαντάς σε επώνυμο κάνε ένα κόπο να ψάξεις, να ρωτήσεις για το ποιόν του ανθρώπου. Αν το έκανες θα καταλάβαινες τι άστοχα και ανυπόστατα είναι όλα όσα ισχυρίζεσαι ή υποθέτεις.
    Τι κρίμα για σένα που μόλις προχθές δημοσιεύτηκε εδώ η ανανέωση της κόρης μου για άλλη μια χρονιά στην γυναικεία ομάδα του Αιγάλεω. Φαντάζεσαι τι θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα τέτοιο σχόλιο δέκα ημέρες πιο πριν στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου.

    Τέλος ας προσπαθήσουμε να γράφουμε επώνυμα. Να εκφέρουμε με θάρρος την γνώμη μας ακόμη κι αν ενοχλούμε ή δεν είμαστε αρεστοί. Προσπαθείστε το και θα δείτε ότι θα αποφύγετε πολλές κακοτοπιές που προξενεί η υπερβολή της ανωνυμίας. Γι' άλλη μια φορά προτρέπω το site να υιοθετήσει μια διαφορετική πολιτική και να καθιερώσει την φιλοξενία μόνο επώνυμων σχολίων.

    Ευχαριστώ για την δημοσίευση και την φιλοξενία.

    Παρακαλώ για την δημοσίευσή του ως έχει μέχρι και την προηγούμενη παράγραφο, αλλιώς επιφυλάσσομαι παντός δικαιώματός μου. Είναι απορίας άξιον πως αφήνετε τέτοιου ύφους ανώνυμα σχόλια να δημοσιεύονται. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό. Η επιλογή του να αφαιρέσετε το σχόλιο του κυρίου και να μην δημοσιεύσετε την απάντησή μου θα εγείρει από μέρους μου αξιώσεις ηθικής βλάβης αφού ηδη το σχόλιο έχει αναρτηθεί και έχει διαβαστεί.
    Μ εεκτίμηση
    Γιάννης Κουλόπουλος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ