1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-06-2016 20:23

Τζιάνι: «Η Ελλάδα είναι καλή αντίπαλος»

Στην συνέντευξη Τύπου για το Final 4 του Γ γκρουπ στο World League, o προπονητής της Σλοβενίας, Αντρέα Τζιάνι χαρακτήρισε καλή αντίπαλο την Ελλάδα.


«Είναι η πρώτη φορά που η Σλοβενία παίζει στο World League, οπότε είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε φτάσει εδώ. Φυσικά θέλουμε να προχωρήσουμε στον τελικό, αλλά η Ελλάδα είναι ένας καλός αντίπαλος. Παρότι είχαμε μια μεγάλη εμπειρία στο World League, δεν βοηθά τους παίκτες μου να διαχειριστούν κρίσιμες καταστάσεις».

Ο τεχνικός της Κινεζικής Ταϊπέι, Κε-Τσου-Τσεν που ζει... το όνειρό του μαζί με την ομάδα του, σχολίασε: «Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία μας. Οι παίκτες μου θα απολαύσουν τα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα».

Τέλος, ως οικοδεσπότης του Final-4, ο τεχνικός της Εθνικής Γερμανίας Βιτάλ Χέινεν είπε: « Είμαστε η πιο έξυπνη ομάδα εδώ και τοποθετούμαστε ως η καλύτερη ένατι της Σλοβενίας και της Ελλάδας. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό. Το καλό σερβίς θα είναι το ‘κλειδί’ κόντρα στην Κινεζική Ταϊπέι. Θεωρώ ότι η Σλοβενία είναι το φαβορί στην Φρανκφούρτη αλλά όλα είναι πιθανά σε ένα παιχνίδι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ